Zašto sve više Hrvata bira online pozajmicu kad hitno treba novčani iznos od nekoliko tisuća kuna?

Svijet se ubrzao: razne informacije sada možemo dobiti u roku nekoliko sekundi preko interneta, a od pojave pametnih telefona, to sve češće i činimo. Taj fenomen se proširio i na novčano poslovanje: brza online pozajmica novca bilježi sve veći porast korisnika, kako u Europi i svijetu, tako i u Hrvatskoj. Kako to? Koje su prednosti?

Prijateljska pozajmica

Kaže izreka: „S prijateljem jedi i pij, ali ne posluj!“ i to bi se nekako moglo prenijeti i na priču o pozajmljivanju novca. Za početak, nemamo baš svi niti prijatelje niti rodbinu koji imaju viška novca, a i ako imaju neku ušteđevinu, ne bismo to mogli nazvati viškom. Nije niti ugodno svoju financijsku situaciju razotkrivati drugima, a neizbježno je da će nas pitati zašto nam novac treba.

Udijelit će nam prijatelj i mudar savjet kako da „bolje upravljamo svojim financijama“. Kao da smo mi znali da će nam puknuti cijev u kupaonici ili da će auto trebati popravak?!

Postoji niz nepredvidljivih životnih situacija kad nam hitno treba koja tisućica kuna više na računu.

Imate li u takvoj situaciji bliske osobe koje vam mogu u roku dan-dva pozajmiti novac, bez puno komplikacija, smatrajte se vrlo sretnom osobom.

Brzo i jednostavno do potrebnog novca

Posljednjih nekoliko godina, s porastom uporabe pametnih telefona, sve više naših sugrađana prati svjetske trendove i putem interneta otkriva brze, jednostavne i sigurne online pozajmice.

Tvrtka Credit Point One nudi pozajmice od 500 do 20 000 kuna uz rok otplate od 15 do 180 dana, uz mogućnost produženja roka otplate.

Prednosti online pozajmice su:

  • brzina: od ideje do realizacije može proći samo jedan dan, a potreban novac na računu može biti već 15-ak minuta nakon odobrenja zatraženog iznosa.
  • jednostavnost: ispunjavanje zahtjeva za ostvarivanje pozajmice je jednostavno.
  • udobnost: imamo li pristup internetu, u nekoliko jednostavnih koraka online zahtjev možemo ispuniti iz udobnosti našeg doma, u vremenu kada nama to odgovara, od 0 do 24 sata. Doznajte više o temi: kako se prijaviti?
  • jednostavna dokumentacija: ne traži se puno, ali ipak zahtjev trebamo potkrijepiti fotografijama koje prilažemo (npr. fotografijom važeće osobne iskaznice, fotografijom kartice tekućeg računa). Doznajte više detalja o potrebnoj dokumentaciji.


Samo za starije od 18 godina

Da bismo imali uvjete za podnošenje zahtjeva za online pozajmicom tvrtke Credit Point One, važno je:

  • da smo stariji od 18 godina
  • da imamo redovita primanja
  • da posjedujemo tekući račun koji nije blokiran ili zaštićen

Primjer iz života

Iako nama ne trebate objašnjavati zašto vam novac treba, drago nam je čuti da vam je pozajmica bila od pomoći. Evo jednog primjera iz prakse.

Posudio sam 5 000 kuna od prijatelja jer mi je novac hitno trebao. Morao sam platiti registraciju i još neke stvari, da ne objašnjavam… Dogovorili smo se kada mu novac trebam vratiti. Jedne večeri prijatelj mi se pojavio na kućnom pragu objašnjavajući mi kako mu novac moram vratiti u roku nekoliko dana jer mu se 'situacija izmijenila'. Kako neozbiljno?! I što sam onda napravio? Podnio sam zahtjev za online pozajmicom i vratio prijatelju dug. Sad znam što ću ubuduće napraviti.“ (Krešimir, 32 godine, Zagreb)

Pridružite se i vi zadovoljnim korisnicima naših usluga, posjetite već danas internetsku stranicu i upoznajte se s detaljima ponude.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:39