Brightburn

Zastrašujuća sila zla koja će 23.5. zavladati kino dvoranama!

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 21.05.2019. u 09:24

Sony Pictures

 

Svi znamo priču. Misteriozno dijete, za koje nitko ne zna odakle se stvorilo, pronađe bračni par koji ujedno ne može imati vlastitu djecu. Neobično dijete odluče zadržati i svima reći da je njihovo. Kako dječak odrasta roditeljima postaje jasno da se ne radi o običnom dječaku nego jako posebnom djetetu koje ima izvanzemaljske sposobnosti. Naposljetku dječak, sad već muškarac, u potpunosti otkriva svoje moći i porijeklo i postaje svima poznati junak koji svoj život podredi spašavanju čovječanstva.

No što bi bilo da je priča otišla u drugom smjeru? Da je dječak s nevjerojatnim sposobnostima odlučio svoje moći iskoristiti za drugi cilj, potpuno suprotan spašavanju svijeta? Što bi se dogodilo da je osoba s tolikom moći odlučila kako mu se ovaj novi dom – Zemlja - ipak ne sviđa? Upravo takvu odluku donio je Brandon. Dječak koji nije postao superjunak nego Brightburn – strašna sila zla koja će od 23. svibnja zavladati kino dvoranama.

 

Brandona (Jackson A. Dunn) su, kao bebu, pronašli bračni par Tori (Elizabeth Banks) i Kyle (David Denman). Nakon što su neko vrijeme bezuspješno pokušavali dobiti dijete odgovor na njihove molitve sleti im skoro u dvorište kuće. No vrlo brzo shvate da njihov najveći dar je u stvari prokletstvo, za njih same ali i za cijelu zemlju.

Brandon, tražeći odgovore na pitanja o sebi jer se oduvijek osjećao drukčijim, odrastajući otkriva svoje nevjerojatne sposobnosti ali i način kako ih iskoristiti. Njegov način, na očaj njegovih roditelja, nije na dobrobit čovječanstva. Iako i sama u opasnosti, Brandonova majka Tori ne odustaje od potrage za dobrim u njemu jer, unatoč svemu, on je i dalje njezin sin.

 

U zastrašujućem znanstveno-fantastičnom hororu „Brightburn“ shvatit ćete da tajanstveni ljudi sa supermoćima ne moraju doći na Zemlju nužno kako bi nas spasili.

Brightburn

u kinima 23.5.!