Željko Joksimović - kralj ljubavnih balada na Rujanfestu

Osjetite snagu pjesama koje odišu emocijama i diraju u srce

Velika pozornica ovogodišnje glazbene manifestacije – Rujanfest ugostit će u subotu 17. rujna, jednog od najpopularnijih regionalnih pjevača - Željka Joksimovića. Na veliko zadovoljstvo vjernih obožavatelja, nakon nekoliko godina, ponovo će imati priliku uživo osjetiti snagu njegovih pjesama koje odišu emocijama i diraju u srce. Željko planira prirediti pravi spektakl kojim će zapaliti atmosferu i zasigurno oduševiti sve posjetitelje ovogodišnjeg Rujanfesta.

Miljenik publike tijekom koncerta izvest će neke od svojih najvećih hitova poput: 'Nije ljubav stvar', 'Ljubavi' 'Lane moje', 'Libero', 'Leđa o leđa' i brojne druge. Nije tajna da se zagrebačka publika i popularni pjevač vole javno, što dokazuju uvijek rasprodani koncerti, a ne sumnjamo da će tako biti i ovoga puta.

Kao i do sada i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatni autobusi. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19:00 sati dok će se nakon 19:00 sati ulaznica naplaćivati 25 kuna. Ne propustite jedinstven doživljaj uz odličnu glazbu, mnogobrojne gastro delicije i provedite nezaboravnu večer uz svoje prijatelje i omiljene zabavljače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:22