Zimski Art&Spa praznici

 

Zimski praznici, aktivni i zanimljivi s daškom umjetnosti. Tako bi se mogli opisati praznici koje Terme Tuhelj pripremaju za početak siječnja.

ALL INCLUSIVE LIGHT PAKET

Već dobro znan All inclusive light paket bit će aktualan i ovih zimskih praznika gdje vam Terme Tuhelj poklanjaju GRATIS boravak za 2 djece. Osim bogate animacije koju pripremaju, moći ćete uživati u neograničenom kupanju u termalnoj vodi, bogatom samoposlužnom doručaku, laganom ručaku uz ponudu vitalnih jela, večeri sa širokim izborom zagorskih i nacionalnih specijaliteta te posebno pripremljenim jelima na show cooking-u. Uz ručak i večeru očekuje vas i neograničeno piće, a da biste se u potpunosti opustili, paketu su dodali i korištenje Svijeta sauna.

ART&SPA ŠKOLA ZA DJECU

Ovogodišnji zimski praznici imat će posebnu Art&Spa notu. Art&Spa Kids škola sadrži poseban edukativno-zabavni program u trajanju od 4 dana u kojem će djeca saznati više o umjetnosti te sudjelovala u raznim radionicama. Osim u art radionicama, vaši mališani družit će se s poznatim umjetnicima kao što je glumica Marija Borić, pjevačica Natali Dizdar, pjevač i radijski voditelj Saša Lozar te plesna skupina Atomic dance factory koji će s njima prodjeliti svoja iskustva.

Uz ART radionice, u Termama Tuhelj pripremaju i posebne SPA radionice gdje će djeca naučiti više o zdravom načinu prehrane, vježbama koje mogu vježbati kod kuće zajedno s roditeljima pa sve do učenju o pozitivnim učincima saunanja. Art&Spa škola održavat će se u dva termina od 3.1. do 6.1.2018. kao i od 10.1. do 13.1.2018. te je besplatana za sve polaznike.

UŽIVANJE U NOVOM TOBOGANU

Black hole, novi tobogan u zatvorenom dijelu Vodenog planeta, bit će zasigurno veliko iznenađenje za vaše mališane koji će uživati u spustu na novom 55m dugom adrenalinskom toboganu. Novi tobogan savršeno je upotpunio ostale vodene atrakcije na popularnim bazenima.

Zimski praznici ove godine bit će prava avantura za cijelu obitelj.

Vidimo se na ALL INCLUSIVE zimskim praznicima uz posebnu Art&Spa školu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:16