‘Rozga ne zna razliku između pročelnika, vijećnika i podrške’

SPLIT - Splitska pjevačica Jelena Rozga svojim je nespretnim odgovorom u jednom intervjuu dala naslutiti da bi se u slučaju pobjede Željka Keruma u bitki za splitskoga gradonačelnika upravo ona mogla naći na mjestu pročelnice za kulturu grada pod Marjanom.



- Imam ja svoje ideje. Cijeli sam se život bavila baletom, zašto se ne bi, primjerice, baletna škola otvorila u Splitu - odgovorila je Rozga jednom tjedniku na izravno pitanje hoće li preuzeti tu funkciju.

rubrike

VIJESTI
više iz


Već danas nije htjela davati nikakve komentare na tu temu nego je u telefonskom razgovoru kratko rekla da će se sve znati u nedjelju, nakon završetka drugoga izbornog kruga. Međutim, glasnogovornik Željka Keruma Krešimir Macan danas je jasno demantirao bilo kakve spekulacije na tu temu.



- Jelena se na Kerumovoj listi, baš kao i ostale zvijezde, našla zbog podrške. Njezina uloga bila je da pozove svoje fanove da glasaju za Keruma. Ona vjerojatno ni sama ne zna koja je razlika između vijećnika, pročelnika i podrške, pa je došlo do zabune - rekao je Krešimir Macan iz Ureda za odnose s javnošću Željka Keruma.



Svi poznati na listi Keruma nisko se nalaze te će teško dobiti funkcije
Krešimir Macan:



Macan je također dodao i da se na listi Željka Keruma svi celebrityji, uključujući Jelenu Rozgu, sina Tončija Huljića, Ivana, te primjerice boksača Marka Tomasovića nalaze dosta nisko te za njih najvjerojatnije neće biti predviđene nikakve funkcije.



Prema rezultatima prvoga izbornog kruga, u novom sazivu splitskoga Gradskog vijeća ući će devet članova Kerumove liste ( Željko Kerum, Nevenka Bečić, Joško Svaguša, Zoran Jeramaz, Lidija Bekavac, Daniela Špalj, Baldo Obad, Tomislav Borozan i Dbražen Delić), među kojima, dakle, nisu i ti slavni Splićani.

M. Sever
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:16