MAGGI SMS NAGRADNA IGRA

Dobar tek i sretan put!

Obiteljske uspomene nastaju svaki dan za obiteljskim stolom. U užurbanom tempu suvremenog života, MAGGI ima misiju oplemeniti te dragocjene trenutke inovativnim rješenjima koja svaki obrok pretvaraju u gozbu za pamćenje.

MAGGI kocke za juhu su temeljac na kojem se grade vrhunski gastronomski užici, prirodne MAGGI juhe iz vrećice uz pomoć mašte i MAGGI recepata učas postaju rižota, umaci, gulaši ili ragui, a o revolucionarnom konceptu MAGGI Sočno iz pećnice ne treba ni trošiti riječi: sama činjenica da konkurencija uporno pokušava proniknuti u slasne tajne naših prirodnih rješenja za uvijek savršeno meso iz pećnice – i to bez kapi ulja! – govori sama za sebe.

Stvaranje obiteljskih uspomena je sama srž našeg postojanja. Zato kad MAGGI organizira nagradnu igru, njezin je cilj stvaranje novih nezaboravnih trenutaka za cijelu obitelj. A postoji li bolja prilika za to od obiteljskog putovanja?

Svaka obitelj ima svoje snove, svoje želje, svoje idealne destinacije. Stoga MAGGI obiteljima sretnih dobitnika omogućuje odlazak na obiteljsko putovanje u odredište po njihovim željama. Za ostvarenje snova dovoljno je kupiti bilo koja dva MAGGI proizvoda i poslati SMS s osobnim podacima i brojem računa na broj 60023. Stvaranju obiteljskih uspomena pomažu i dnevne nagrade: vrhunske TEFAL tave za vrhunske kulinarske čarolije.

Kuhajmo zajedno, putujmo zajedno! MAGGI vam želi dobar tek i sretan put. I obiteljske trenutke koji se zauvijek pamte.

Okvir:

KAKO SUDJELOVATI?

Kupite bilo koja dva MAGGI proizvoda, pošaljite SMS sadržaja

MAGGI, broj računa po kojemu su proizvodi kupljeni, osobni podaci (ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja)

na broj 60023 i osvojite:

• 60 x Tefal tava (SAUETEPAN, SENSORIELLE 24cm+LID, crvena)

• 2 x Voucher za obiteljsko putovanje po izboru u vrijednosti do 20 000 kuna u organizaciji agencije Kompas, iskoristivo do 31. prosinca 2012.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:29