Don Kaćunko kao don Travolta uskoro i u spotu

GOSPIĆ/SPLIT - Nakon nedjeljne mise don Anđelko Kaćunko uz ličke je specijalitete u Gospiću ugostio splitski bend Discopath. Bio je to prvi susret nakon što su Splićani nedavno opjevali popularnog svećenika u disco kompoziciji „Kaćunko (don Travolta)“.



Članovi Discopatha poklonili su don Anđelu majicu na koju su mu glavu nakalemili na tijelo Johna Travolte iz filma „Groznica subotnje večeri“.



rubrike

ZANIMLJIVOSTI
više iz
Između zalogaja u vrsnom gospićkom restoranu s Kačunkom se razgovaralo i o mogućem snimanju spota pjesme. Don Anđelo je članovima sastava poklonio po primjerak svoje knjige intervjua i kolumni „Hrvanje sa svijetom“, a kako se pokazao kao okretan stihoklepac Discopathovci su mu ponudili da im sastavi i kakav tekst za neku od budućih pjesama.



- Da se mene opjeva to se moglo roditi jedino u ludoj splitskoj glavi. Ovo je jedno prekrasno prijateljsko druženje, a bend sam doživio kao stare znance. Pregovaramo oko spota kako bi se i ja u njemu uklopio, a voljan sam dati i neke sugestije - kazao je don Kaćunko.



Pjevač Discopatha i klape Cambi Toni Kesić nakon druženja u Gospiću razmišlja o preseljenju u taj grad. - Potpuno razumijem zbog čega je don Kaćunko došao u Gosić. Hrana, voda, zrak, velebitsko pivo i rakija potpuno pročišćavaju - veli Kesić.



Nakon povratka iz Like Discopath nastavlja snimati materijal za album. Na redu je pjesma „Disco Bisco“ o mitološkoj discoteci u Dalmatinskoj zagori, a dovršava se i Country-disco radnog naziva „Don Perignon & čavapi“ kojom se bend želi dodvoriti potencijalnom splitskom gradonačelniku Željku Kerumu.

Marina Rajčić/EPEHA
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:44