SVI JE ZADIRKUJU

JEZIVA SNIMKA: LIJEČNICI U ŠOKU 'U povijesti medicine nismo vidjeli nešto slično, izlaze joj iz uha, napravili su cijelo gnijezdo!'

 Screenshot/Youtube

Iz uha Shreye Darje, 12-godišnje djevojčice iz grada Deesa na zapadu Indije, uklonjeno je više od 1000 divovskih mrava nakon što su ih liječnici pronašli kako nesu jajašca u njezinom ušnom kanalu.

Roditelji malene Shreye kazali su kako iz njezinog uha svakog dana izađe desetak živih mrava.

Njezin problem počeo je u kolovozu prošle godine. Osjetila je iritaciju u uhu i posjetila liječnika koji su pronašli čitavo gnijezdo u njezinom uhu.

Dosad su liječnici izvadili na stotine mrava, no unatoč svemu što su probali, problem još uvijek postoji, a mravi su se nastavili množiti. I njezini očajni roditelji

Video snimljen endoskopskom kamerom prikazuje doktora kako uklanja mrtve mrave iz uha djevojčice.

- Napravili smo sve moguće snimke uključujući MRI i CT i svi su normalni. Ne možemo pronaći nikakvu abnormalnost u njezinim ušima - kazao je otorinolaringolog dr. Jawahar Talsania.

- Ništa ju ne boli, unatoč tome što ju mravi grizu i nismo pronašli nikakvo oštećenje u uhu. Obitelj vodi normalan život u čistoj okolini stoga ne možemo za ovo kriviti teške životne uvjete. U povijesti medicine nismo vidjeli ništa slično - kazao je doktor koji je napomenuo kako su pokušali i ugušiti mrave kapima no da ih to nije zaustavilo.

- Ne vjerujemo da se mravi legu u njezinim ušima jer nismo opazili maticu nigdje. Potpuno smo zbunjeni - kazao je i dodao kako su ušli kamerom u uho no nisu pronašli jajašca.

Otac djevojčice, Sanjay Darji (40) strahuje da bi se situacija mogla pogoršati.

- Sada je briljantno dijete i bojim se kako će ovo utjecati na njezino školovanje. Već sad je dosta izostala iz škole. Ostala djeca iz škole je zadirkuju i zbog toga se osjeća loše. Želim da ovaj problem nestane što prije kako joj ne bi uništilo samopouzdanje - kazao je otac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:09