Kraljevi ulice snimili spot za Eurosong

ZAGREB - Pobjednici Dore, skupina Kraljevi ulic , u Zagrebu snimili službeni spot za pjesmu "Romanca", s kojom će u svibnju nastupiti na Eurosongu u Beogradu. 



Glazbenici i ekipa tijekom prijepodneva krenuli su jednim od najstarijih zagrebačkih tramvaja - u kojem se uglavnom odvija "radnja" spota - u obilazak poznatih lokacija metropole.



Oblačno vrijeme, s povremenom kišom, nije pružalo baš idealne uvjete za rad. Uz to, vođa skupine Miran Hadživeljković-Hadži došao je na snimanje s visokom temperaturom. No, kako je rekao, tijekom petka preventivno je posegnuo za tradicionalnim domaćim lijekovima protiv temperature poput češnjaka i rakije, pa je imao dovoljno snage da odradi snimanje, koje je, kao što se može pretpostaviti, proteklo u veoma dobrom raspoloženju.



 
 


Glavni zabavljač na snimanju bio je 75 Cents, koji je strpljivo odrađivao i po nekoliko ponavljanja scena njegova "repanja", kad bi to zatražio redatelj Tihomir Žarn. Spot će biti završen do kraja tjedna, kako bi mogao na vrijeme biti proslijeđen Eurosongu za daljnu eurovizijsku razmjenu, a ubrzo nakon toga bit će i premijerno prikazan na HTV-u.



Kraljevi ulice u nedjelju ujutro kreću u Beograd, gdje ih navečer očekuje nastup na Beoviziji, tamošnjem izboru za Eurosong.



'Radnja' spota za pjesmu 'Romanca' odvija se u tramvaju koji  vozi najpoznatijim zagrebačkim lokacijama



Igor Saračević
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:07