Metrovelečasni Zlatko Sudac

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 18.04.2007. u 19:27

ZAGREB - Jedan od najkarizmatičnijih i najmističnijih Hrvata, velečasni Zlatko Sudac ovih se dana pojavio s novim, modernijim i odvažnijim imidžem koji više podsjeća na rockera, nego na svećenika i stigmatika.

Naime, Sučevo tijelo umjesto stigmi, po kojima je postao poznat diljem domovine, u posljednje vrijeme krase pramenovi na njegovanoj kosi, kožna crna narukvica, srebrni glomazni rockerski prsten, ogrlica na kojoj visi srebrni privjesak i tamne sunčane naočale u posljednjem modnom trendu.


Svećenik neodoljivo podsjeća na poznatog rockera i gitarista Davea Navarra
Velečasni se takav početkom tjedna pojavio pred bolnicom Rebro, gdje je, mnogi nagađaju, bio u posjetu Ivici Račanu.

Svojom je pojavom neodoljivo podsjetio na poznatog američkog rockera Davea Navarra, nekadašnjeg gitarista bendova Jane's Addiction i Red Hot Chili Peppers te bivšeg supruga starlete Carmen Electra, koji baš kao i Sudac već godinama njeguje dugu kosu i bradicu.

Naime, svojim novim žestokim imidžem velečasni se poznatom rockeru sada približio više nego ikada te baš kao i on odlično balansira između imidža žestokog rockera i njegovanog metroseksualca.

Zlatko Sudac ima 36 godina, a pozornost hrvatske javnosti na sebe je privukao 1999. godine kada je iz malog otočnog mjesta u Novalji stigla nevjerojatna vijest o mladom župniku kojemu je na čelu prokrvarila rana u obliku križa.

Ubrzo nakon toga Sudac postaje fenomen i jedan od rijetkih u Hrvatskoj koji mogu na jednom mjestu okupiti više od deset tisuća Hrvata. Auru tajanstvenosti Sudac danas nosi na najbolji mogući način, no sada uz malo više stila.

Vanja Došen

Izdvajamo