Preminuo i vatrogasac Ante Crvelin

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 01.09.2007. u 09:20

ZAGREB - Jutros u 2,45 sati, uslijed zadobivenih teških opeklina pri gašenju požara na otoku Kornatu, u Klinici za traumatologiju u Zagrebu preminuo je Ante Crvelin, priopćilo je Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi.

U plamenoj klopki bez izlaza, Jurin najavio ostavku

Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi izražava iskrenu sućut obitelji, rodbini i prijateljima, kaže se u priopćenju koje je potpisao ministar Neven Ljubičić.

Na Odjelu za patologije splitske Kliničke bolnice obitelji poginulih dali su krv radi točne identifikacije
Dvadesettrogodišnji Ante Crvelin sedmi je smrtno stradali vatrogasac u gašenju požara na Kornatu. Njegov otac Ivica Crvelin također je poginuo gaseći požar. 

Na Odjelu za patologije splitske Kliničke bolnice, gdje se nalaze tijela šestorice poginulih vatrogasaca, bili su danas i članovi njihovih obitelji kako bi dali krv radi točne identifikacije, javio je HRT. Prema nalogu istražnog suca obavljena je i obdukcija, a u ponedjeljak bi sve trebalo biti spremno za pogreb.

U životnoj su opasnosti još uvijek Tomislav Crvelin (23), Josip Lučić (19) i Frane Lučić (23) iz DVD-a Tisno, Marinko Knežević (52) iz JVP-a Šibenik, te Ante Juričev Mikulin (22) i Karlo Ševerdija (19) iz DVD-a Vodice. U fazi su reanimacije i stabilizacije vitalnih funkcija. (Hina, HRT)

Izdvajamo