Pula Staro češko: Deverić otišao nakon mjesec dana

PULA - Samo dva tjedna prije početka još jedne natjecateljske sezone nogometaši Pule Staro češko ostali su bez trenera. Naime, na veliko iznenađenje ljubitelja nogometa u Puli, ali i samih igrača, Stjepan Deverić - koji je prije nepunih mjesec dana imenovan novim trenerom Puljana - odstupio je s tog mjesta.



Kao razlog ovog neočekivanog poteza Štef je naveo povlačenje igrača koji su stigli na posudbu iz Dinama. Naime, Šarić, Kwedi, Barnjak i Cvetković koji su ovog ljeta stigli na posudbu u Pulu nisu se uspjeli dogovoriti s Upravom kluba koja im nije mogla jamčiti uvjete koji su oni tražili. Slijedom toga i Deverić je krajem tjedna "digao sidro" i "isplovio" iz Pule gdje, unatoč odobrenim dvomilijunskom kreditom od Gradskog poglavarstva, očito i dalje vlada neizvjesna situacija.



O novom treneru čelnici kluba trebali bi odlučiti već danas, no u takvoj situaciji doista se ne nazire mogući kandidat, a do daljnjega će treninge voditi dosadašnji pomoćnici Davor Lasić i Stevo Dabić. Očito da su u pulskom prvoligašu takve i slične situacije postale dio svakodnevnice te da su i prije nekoliko mjeseci, odlaskom Milivoja Bračuna, gotovo preko noći angažirali Krunoslava Jurčića, valja očekivati da će i u ovom slučaju članovi Uprave kluba izvući "asa iz rukava".    (D. Sponza)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:38