Radeljak bacajući prsten: Razvodim se!

U večerašnjoj emisiji "Otvoreno" poduzetnik Josip Radeljak objavio je hrvatskoj javnosti da se razvodi od svoje supruge Vlatke Pokos, i to vrlo direktno - riječima "Razvodim se!" popraćenim dojmljivim činom bacanja vjenčanog prstena na pod studija.

Radeljak je gostujući u emisiji u kojoj se raspravljalo o tome imaju li javne osobe pravo na privatan život, a u kojoj se provlačilo pitanje zanimanja medija za njegovu nedavnu svađu i razlaz s Vlatkom Pokos, u posljednjoj minuti u revijalnom tonu bacio svoj vjenčani prsten na pod studija. Povod za to bio je šaljiv komentar Vedrane Rudan kako bi htjela da ju uhite kao Radeljaka, no da ju stave u ćeliju sa sociologom Draženom Lalićem jer voli "kršne muškarce".

Na primjedbu da je gospodin Lalić zauzet, javio se gospodin Radeljak koji je rekao kako je on slobodan, skinuo prsten s ruke i bacio ga na pod studija, što je iznenadilo sve prisutne u studiju.

"Možete li nam objasniti kako to da niste oženjeni", pitao je voditelj Bago Radeljaka, na što je on odgovorio:  "Nisam oženjen, jer sam tražio rastavu."







RANIJE: Vlatka dobila kovčege, Radeljak nalaz da nema rak



POGLEDAJTE VIDEO IZ EMISIJE



Emisija "Otvoreno" poprimila je dramatičan kraj i stavila točku na 'i' na nagađanja o tome što će u budućnosti biti s donedavno vrlo sretnim parom.

sbg
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:19