Radeljak izbacio Vlatku iz stana

ZAGREB - Dikan Radeljak, kontroverzni biznismen i bivši suprug Bebe Lončar i pokojne Ene Begović, izbacio je suprugu Vlatku Pokos iz stana, a policija ga je u petak, prema neslužbenim podacima, tražila zbog zlostavljanja u obitelji.



Žestoka svađa i naguravanje, koje je završilo nemilosrdnim izbacivanjem Vlatke Pokos iz stana, navodno je počelo već u četvrtak u popodnevnim satima, a zbog zlostavljanja Vlatka je danas tražila i policijsku zaštitu.



- Vlatka Pokos sada je u policijskoj postaji, a došli smo ovdje na Cvjetni trg da privedemo Dikana Radeljaka - rekao je policajac koji je danas oko 16 sati u pratnji kolege došao privesti Dikana.  - Naredili smo mu da se prijavi u policijsku postaju jer smo deset minuta čekali ispred vrata i nije nam otvarao. Očito ne želi da ga fotoreporteri snimaju dok ga privodimo - rekao je policajac.



Vlatka joj se povjerila da ju je muž u nekoliko navrata malteretirao i tukao, a da pjevačica nije ni slutila da će doći do ovakvog sukoba. Sumnjao je na nevjeru i tražio je od VIP-a ispis svih poruka
Od osobe bliske Vlatki Pokos doznali smo da se ona danas u popodnevnim satima nalazila u policijskoj postaji na Strossmayerovu trgu s dvije svjedokinje koje su, navodno, vidjele Dikanovo nasilno ponašanje. - U četvrtak je Radeljak izbacio svoju suprugu iz stana. Vlatka mi se u suzama javila jer nije imala kud otići pa je prespavala kod prijateljice.



Kako joj Radeljak nije želio dati njene stvari te ju nije puštao ni u četvrtak ni u petak u stan na Cvjetnom trgu, ni u svoj ured u Masarykovoj, potražila je pomoć policije - rekla je osoba koja joj je savjetovala da se obrati udruzi B.a.B.e.

Vlatka joj se povjerila da ju je muž u nekoliko navrata malteretirao i tukao, a da pjevačica nije ni slutila da će doći do ovakvog sukoba. Sumnjao je na nevjeru i tražio je od VIP-a ispis svih poruka. Uz to, Vlatka kaže da joj je prijetio da će ju prijaviti za zlostavljanje male Lane, kćeri pokojne glumice Ene Begović - ispričala je svjedokinja.



Dodala je da je Vlatka bila vrlo pažljiva prema Lani te da joj nikada ne bi naudila. S druge strane, osobe bliske pokojnoj Eni Begović kažu da je Vlatka djevojčicu iscrpljivala silnim obavezama i gotovo vojničkim drilom. Na Cvjetnom trgu, uz mnoštvo fotoreportera, danas je bilo i mnogo susjeda i navodnih očevidaca koji su spominjali da je Radeljak Vlatku tukao čak i na ulici.






- Zastupam ih oboje, ali u predmetima prema trećim osobama. U vezi s njihovim međusobnim razmiricama nije mi se za sada javilo ni jedno, a ako se i jave, morat ću ih odbiti jer bi u suprotnom posrijedi bio sukob interesa - kratko nam je danas izjavio Ž. Olujić.
Željko Olujić, zajednički odvjetnik Josipa Radeljaka i Vlatke Pokos nema namjeru zastupati ni jedno od njih dvoje u vezi sa današnjom svađom i nasiljem.



Izvor fotografija Story





Ona u tirkiznoj svilenoj haljini Christiana Diora - koja je kasnije dospjela na zao glas jer ju je Pokos odlučila "reprizno" nositi na lanjskoj Dori - on u bijelom lanenom odijelu, oboje bosi na atlantskom pijesku i okruženi samo Dikanovom djecom iz prethodnih brakova s Bebom Lončar i Enom Begović te kumovima. Posipanje ružinim laticama, mladenkine suze radosnice, razmjena bračnog prstenja - Vlatkin Cartierov briljantni prsten koštao je 12.000 dolara - slavlje u restoranu, torta ukrašena školjkama - bračni početak iz snova nikako nije dao naslutiti neslavni finale.



- Ponosna sam što sam Josipova žena, sad mu i službeno pripadam - izjavila je prije nešto više od godine i četiri mjeseca tjedniku Story Vlatka Pokos, koju je Dikanova kći Lana odmah počela zvati mamom.  (I. M.)

A tako je lijepo počelo...

U ceremoniji koja je hrvatskim medijima predstavljena kao beskrajno romantična i intimna, Josip Dikan Radeljak i Vlatka Pokos vjenčali su se u siječnju prošle godine, uz zalazak sunca na pješčanoj plaži Grace Bay na karipskom otočju Turks & Caicos.



Boba Blašković
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 15:56