U VEZI A IPAK SAMA

Reese Witherspoon: U životu nisam ništa izabrala

Iako naizgled ima sve: uspješnu holivudsku karijeru, slavnog dečka i prekrasnu djecu, oskarovka Reese Witherspoon (33), kaže da na kraju dana ipak razmišlja o sebi samo kao o samohranoj majci.

-Ništa u životu nisam izabrala, jednostavno se tako dogodilo. Svi radimo najbolje što možemo i kroz život prolazimo kako možemo. Oduševljena sam i privilegirana što mogu nekom biti inspiracija – izjavila je zvijezda filma “Hod po rubu” na njujorškoj dobrotvornoj zabavi Avonove Zaklade za promicanje prava žena. Humanitarna zaklada radi na skupljanju financijske pomoći ženama koje su žrtve obiteljskog nasilja i raka dojke.

Glumica, koja je u vezi s američkim glumcem Jakeom Gyllenhaalom, osvrnula se na novi Avonov miris nazvan In Bloom koji je na zabavi prezentirala okupljenima.

-Željela sam mirisno sjećanje na period mog odrastanja u Tennesseeu. Sastojci su u velikoj mjeri od bijelog cvijeća i gardenija s kojima sam odrastala u vrtu. Mirisi koje sam osjećala na mami i baki i koji me podjećaju na moj dom – objasnila je atraktivna “plavuša s Harvarda”.

Linker
20. travanj 2024 04:51