RocknRolla je poklonila

Od Guya Ritchieja, pisca i redatelja slavnih filmova kao što su 'Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške' te 'Zdrpi i briši', stiže film 'Rocknrolla', priča o seksu, lopovima i rock 'n' rollu. 'Rocknrolla' stiže u hrvatska kina 22. siječnja. Jutarnji.hr i Blitz-Cinestar poklanjaju vam 3x majicu, 1x set čaša i 3x privjesak.



Ova akcijska komedija odvodi nas na opasnu vožnju u visoki kriminal i dno društva modernog Londona, gdje su nekretnine istisnule drogu s najvećeg tržišta, a kriminalci predstavljaju odvažne poduzetnike. Međutim, tko god želi postati dio tog svijeta- bio to sitni lopov One Two ( Gerard Butler) ili mutni ruski milijarder Uri Obomavich ( Karel Roden)- može se obratiti samo jednom čovjeku: Lennyju Coleu ( Tom Wilkinson).



Kao mafijaš staroga kova, Lenny točno zna koga je potrebno podmazati i u šaci drži sve važne birokrate, brokere ili gangstere. Dovoljan mu je samo jedan telefonski poziv i sva administracija nestaje. Međutim, kao što mu njegova desna ruka Archy ( Mark Strong) kaže, London se počeo brzo mijenjati. Veliki mafijaši s Istoka, gladni kriminalci s ulice i svi oni koji se nalaze između, žele promijeniti pravila trgovine i kriminala...



Razvod i kreativni uzlet Guya Ritchieja





Majicu i privjesak:

Roberto Rožić (Zagreb)

Darko Car (Zagreb)

Danijela Paštrović (Zadar)



Set čaša:

Dinko Tomašić (Karlovac)



Nagrade stižu poštom.
Dobitnici:



Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:58