Šešelj na više od 1000 stranica piše o uroti Vatikana i Hrvatske protiv Srba

BEOGRAD - Nova knjiga "Rimokatolički zločinački projekt vještačke hrvatske nacije" lidera Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislava Šešelja predstavljena je danas u beogradskom Domu sindikata.





Na predstavljanju knjige bio je i zamjenik predsjednika SRS-a Tomislav Nikolić

Knjiga Vojislava Šešelja "na znanstveni način dolazi do saznanja kako Vatikan i Rimokatolička crkva uz podršku SAD-a i drugih europskih sila pokušava da razori srpsko biće", rekao je na promociji glavni tajnik SRS-a Aleksandar Vučić.



Vučić je dodao da je Šešelj uvjeren kako je novom knjigom zaokružio znanstveni pristup problemima s kojima se srpski narod suočava, posebno u razgradnji srpskog nacionalnog bića, ali i s izmišljanjem novih nacija koje su služile samo za razaranje srpstva i uništavanje srpske države.



Na predstavljanju knjige bio je i zamjenik predsjednika SRS-a Tomislav Nikolić, koji je ranije napustio skup u Domu sindikata zbog sjednice Skupštine Srbije. Među prisutnima su bili i supruga Vojislava Šešelja, Jadranka Šešelj, kao i mnogi dužnosnici SRS-a. Šešelj je knjigu, koja ima oko 1000 stranica, posvetio svojim ratnim suborcima i prijateljima, dobrovoljcima SRS-a, navodeći da se divi njihovu herojstvu i srami pred historijom što nije bio dostojan da podijeli njihovu sudbinu.



Recenzenti knjige "Rimokatolički zločinački projekt vještačke hrvatske nacije", u izdanju SRS-a, su Mirko Zurovac i Nikola Žutić. Tiskana je u 3600 primjeraka.    M. Kuskunović





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 23:43