Spacey: Ovdje mi se čini kao da sanjam

DUBROVNIK - Kad sam stigao u Dubrovnik, ostao sam zapanjen viđenim, onda sam popodne odspavao dva sata i kada sam izašao i ponovno sa svoje terase ugledao taj divni prizor, shvatio sam da ne sanjam - opisao je svoje prve dojmove u Dubrovniku američki glumac Kevin Spacey, kojem su organizatori Dubrovnik Film Meetinga - Jadranski luksuzni hoteli u suradnji sa Sarajevo Film Festivalom priredili su i ekskluzivni party na plaži hotela Dubrovnik Palace.



Party na VIP plaži, uz nazočnost dvostrukog oskarovca Kevina Spaceyja, uveličala su i brojna poznata lica. No, prava zvijezda bio je 49-godišnji glumac koji, složili su se gosti, izvrsno izgleda, pa je glavni “trofej” večeri bila fotografija s hollywoodskom zvijezdom.





Spacey u razgovoru s kolegom Predragom Vušovićem i organizatorom partyja Goranom Štrokom



Gibonni je iskoristio priliku da popriča sa slavnim glumcem



   


Tako su se s njim fotografirali i Gibonni, Nina Badrić, Vlatka Pokos, a u latino ritmovima Ricarda Luquea uživali su i Goran Ivanišević i Tanja Dragović, Goran Štrok sa suprugom Renatom, dubrovačka gradonačelnica Dubravka Šuica sa suprugom, Lejla i Tarik Filipović, umjetnik Braco Dimitrijević, model Ariana Knego, Rene Bakalović, Predrag Vušović, Davor Štern, William i Lynn Montgomery, Zdenka Gast...



Kevin Spacey na partyju je ostao do kraja, strpljivo se fotografirao s hrvatskim celebrityjima i drugim obožavateljima. Pri kraju partyja odabrao je jedan od stolova i s dvoje prijatelja razgovarao bez ometanja.





Goran Ivanišević, Tanja Dragović te Nina Badrić i njezin suprug uživali su u projekciji filma ‘Privedite osumnjičene’




Paulina Peko/EPEHA
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:36