BRZA REAKCIJA

Tony Cetinski: Nisam ošamario djevojku u Beogradu

Srpski mediji objavili su da je hrvatski pjevač ošamario svoju djevojku Dubravku Dujak tijekom večernjeg izlaska sa društvom u Beogradu, no Tony Cetinski i njegova djevojka priopćenjem demantiraju tu, kakotvrde, potpuno netočnu informaciju i krajnje neumjesnu laž.

– Ovim putem odbacujem ove kao i sve eventualne teške i neumjesne optužbe o nasilnosti Tonija Cetinskog te odgovorno tvrdim kako nije došlo do ikakvog fizičkog obracuna izmedju Tonija i mene osobno. Toni nikada nije niti bi naudio ikome, osobito ne sebi bliskim osobama koje svakodnevno obasipa pažnjom i poštovanjem – stoji u priopćenju Dubravke Dujak koja dodaje kako je cilj te laži narušiti njihov odnos i Tonijev pozitivan imidž.

Iz Hrvatske autorske agencije u imepjevača stiže demantij koji naglašava kako je Toni pacifist s nultom tolerancijom na nasilje, osobito ono prema ženama.

Tony Cetinski je u Beogradu boravio povodom revijalnog festivala Radija „S“, za čije je slušatelje izveo pjesmu ‘Blago onom tko te ima’ . Trenutno je u Zagrebu, gdje radi u studiju na novim pjesmama koje se očekuju početkom sljedeće godine.

Linker
25. travanj 2024 13:11