Upoznajte brkatog Rakitića i Joea iz 80-tih

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 08.02.2009. u 20:00

ZAGREB - Nogometni reprezentativci Ivan Rakitić, Josip Joe Šimunić i Niko Kranjčar doputovali su jučer u Zagreb da bi se nakratko vratili u lude osamdesete.Snimalo se na dvije lokacije

U šuškavim trenirkama i s popularnim fudbalerkama snimali su reklame za Max TV, u kojima će im se pridružiti i Vedran Ćorluka, Luka Modrić i Eduardo da Silva.

Raketa i Joe, kako ih od milja zovu navijači, jučer su glumili “mučenje” s prebacivanjem programa i hvatanjem kanala ispred starog televizora. U studijima Jadran i Tuna filma za njih su napravljene replike stanova s divovskim regalima i sofama, kao i s modernim namještajem, budući da se na kraju reklama “vraćaju” u aktualno razdoblje.

- Sad ću prvi put probati fudbalerku zato što moram, ali inače je ne bih stavio na glavu. Nikada nisam nosio dugu kosu jer mislim da mi ne bi stajala - ispričao je Rakitić, koji je ostao zatečen svojim odrazom u ogledalu kada se vidio s podužom perikom. Nogometaš je na set došao direktno s aerodroma budući da mu je let iz Njemačke kasnio, a u Zagrebu će se zadržati samo dva dana.

- U utorak već putujem u Rumunjsku na utakmicu, a potom se vraćam u Njemačku. Ovdje ću ponovno doći na proljeće - rekao je Rakitić, koji se za potrebe spota morao okušati i u prakticiranju joge. U isto je vrijeme Josip Joe Šimunić svoj dio reklame snimao u studiju Tuna, također maskiran u “frajera” iz osamdesetih.


Pet reklama
Reklamu će snimati i Da Silva, Vedran Ćorluka i Luka Modrić

Niko Kranjčar danas ipak nije morao pokazati svoje glumačko umijeće budući da će se on samo smiješiti s promotivnih fotografija. U reklamama čije režije potpisuje Bruno Anković, reprezentativci će reklamirati pogodnosti Max TV-a. U kampanji sudjeluju i Vedran Ćorluka i Luka Modrić, koji će svoje kadrove snimiti u četvrtak, dok će Eduardo da Silva svoj dio odglumiti u zagrebačkom klubu Aquarius. Reklame će se prikazivati krajem mjeseca.
Martina Kuterovac

Izdvajamo