DIRLJIV PRIZOR

VIDEO: PRIPREMITE MARAMICE Autistični dječak nije mogao suspregnuti suze dok je slušao omiljenu pjesmu benda Coldplay

 Screenshot

Luis Vazquez na koncert Coldplaya u Meksiku poveo je svog autističnog sina kojemu je to omiljeni bend. Luis je neke od trenutaka odlučio zabilježiti, a snimka koju je podijelio na YouTubeu u deset je dana pregledana gotovo dva milijuna puta.

- Nešto što smo moja supruga i ja odlučili podijeliti s cijelim svijetom. Trebate to vidjeti - napisao je Luis pored snimke.

Snimka prikazuje oca i sina kako uživaju na koncertu, a u trenutku kad je zasvirala pjesma 'Fix You', dječaka su toliko preplavile emocije da nije mogao prestati plakati. Kad je vidio svog sina, ni Luis nije mogao suzdržati suze.

Preplavljen emocijama grlio je i ljubio svog dječaka koji je pokušavao plesati na svoju omiljenu pjesmu. Video su podijelili i članovi benda na Twitteru.

- Zbog ovakvih stvari naš rad se isplati - napisali su dečki uz video.

Snimka je dirnula korisnike društvenih mreža diljem svijeta, neki od njih i sami imaju autizam, pa su ovom ocu zahvalili što je podijelio ovaj video.









- Autizam mi je dijagnosticiran kad sam imao sedam godina i ja sam također veliki obožavatelj Coldplaya. Ovaj video me rasplakao - jedan je od komentara.

- Moram napisati ono što uvijek govorim sam sebi. Treba gledati pozitivnu stranu života. Osobe s autizmom mogu puno toga - na snimku nitko nije ostao ravnodušan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:22