400 PORUKA U TRI DANA

VIDEO: SAMAC NA STRANICI ZA UPOZNAVANJE NAPRAVIO EKSPERIMENT 'Prerušio sam se u ženu i ostao šokiran porukama koje su mi stigle'

 Screenshot

Samac kojem je dozlogrdilo to što nikako nije imao sreće na stranicama za upoznavanje, odlučio je prerušiti se u ženu i saznati ima li suprotni spol više sreće s upoznavanjem.

Komičar Sy Thomas (36) iz Londona odjenuo je žensku odjeću, stavio je periku i našminkao se, te se tako uslikao za profil sliku, koja mu je u samo tri dana donijela čak 400 poruka.

Kako je tekao njegov eksperiment Thomas je opisao u videu na YouTubeu.

- Ja sam samac koji je postao frustriran sa online datingom. Zanimalo me bi li bolje prošao da sam žena. Mislio sam da ću možda naučiti neke tehnike od muškaraca koji će mi se upucavati.

Thomas je promijenio ime u Simone, 28-godišnjakinju koja voli slikati selfije u ogledalu.

- Na stranicama za upoznavanje proveo sam godine i nikad nisam imao toliko poruka kao ovih dana - bio je začuđen Thomas.

No Thomas je ostao šokiran kada je shvatio da je privukao pažnju 'krivih' muškaraca koji su mu ostavljali čudne i degutantne poruke.

Jedan ga je upitao voli li Harryja Pottera, a nakon potvrdnog odgovora kazao mu je da bi onda 'trebao otvoriti svoju tajnu odaju i pustiti mog 'Basilisk Slytherina' (opasnog gmaza) unutra'.

Drugi ga je pitao voli li zatvorsku hranu, a treći mu je sugerirao: 'Da si perilica za rublje, ispraznio bih svoj prljavi teret u tebe'. Jedan mu je rekao da treba masažu, a drugi je bio direktan i rekao mu da želi seks.

Tu je bilo još degutantnih poruka. Jedan je napisao: 'Jesi li ti cigareta? Pitam, jer si zapaljivo vruća i hoću zabiti tvoju stražnjicu u moja usta'. Bilo je tu i onih koji su joj rekli da izgleda kao 'smeće' i kao da je spremna za noćni klub.

Thomas je ostao šokiran i kazao kako bi takve poruke trebalo proglasiti ilegalnima.

- Izgleda da sam kao žena vrlo popularan. No što sam naučio? Da ovakve stvari nikada ne bih rekao nekome u noćnom klubu. Najviše su me dojmile one pristojne i tako ću se i ja ponašati dok tražim vezu preko interneta - zaključio je Thomas na kraju eksperimenta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:24