IZNENAĐENJE

VIDEO: VRABAC VREBAO KANDIDATA ZA PREDSJEDNIKA SAD-a Sletio mu na govornicu i prekinuo predizborni skup: 'Ovdje ima neke simbolike...'

 Screenshot YouTube

Kandidat Demokratske stranke za predsjedničku nominaciju Bernie Sanders pomalo je neočekivano u subotnjim predizborima osvojio Aljasku, državu Washington i Havaje.

Međutim, čini se da nije sve samo njegova zasluga, imao je malu pomoć.

Prilikom nedavnog skupa u Portlandu na govornicu mu je sletjela ptičica, po svemu sudeći vrabac. Sanders se prvo potpuno iznenadio, a potom se odlučio zbližiti s malom životinjicom, no sve se svelo na neverbalnu komunikaciju. Malo ju je gledao, malo joj se smijao, a malo ju je i špotao kimanjem glave.

‘Ovdje ima neke simbolike. Znam da ne izgleda tako, ali ova ptica je zapravo golubica i moli nas za mir u svijetu’, rekao je Sanders nakon što je ptičica napustila govornicu.

Koliko se tu doista krije simbolika nema potrebe nagađati, no praznovjernici bi rekli da nije nemoguće da je ptičica ovime najavila Sandersovu subotnju trostruku pobjedu. Ipak, za konačnu pobjedu nad Hillary Clinton, koja i dalje ima veliko vodstvo u osvojenom broju delegata, možda će mu trebati ptičji 'potez' za koji odavno kažu da nosi sreću...

Pogledajte bliski susret Sandersa i ptice:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 23:57