SPLIT 2010.

Zaštitari pazili da Grdović ostane trijezan

Čak dva zaštitara štitila su Mladena Grdovića od samoga sebe: dodijelili su mu ga organizatori da zadarski pjevač ne bi primirisao alkohol te ponovno bio dežurni zabavljač na Festivalu zabavne glazbe Split 2010.

– Nisam popio ni kap alkohola, nego samo vodu pijem – povikao je Grdović i u svojoj toploj dalmatinskoj maniri izgrlio svojeg zaštitara. Otpjevavši “Ako sutra ne svane mi zora” bez stimulansa, Grdović je ipak uspio ući u finalnu večer, koja je na rasporedu u nedjelju, a tamo će s njim biti i Zorica Kondža , Goran Karan, Magazin , Giuliano, Viva, Jole, Mucalo, Petar Dragojević, Lidija Bačić i klapa Grobnik, klapa Sol, klapa Iskon te klapa DVD Žrnovnica „Sveti Florijan“ sa Čedom Martinićem.

U finale se, pak, nije supjela plasirati Severina , ali na svoju želju.

– Molim vas nemojte glasati za mene u finalu, glasajte za nekog drugog. Ja sada idem na put, pjevam na Krku, a u nedjelju sam u Đakovu. Hvala Neni Ninčeviću, orkestru i ostalim izvođačima, što imamo festival kakav smo htjeli – oprostila se od publike na Prokurativama Severina, koja je prva nastupila s pjesmom „Nevira“ s lakozapamtljivim stihom „nevira me tvoja na križ raspela“.

Linker
19. travanj 2024 23:48