SKRIVENE FANTAZIJE

ŽENE OTKRILE O KOJEM MUŠKARCU NAJVIŠE MAŠTAJU Zaboravite Brada Pitta i Ryana Goslinga, ovo je macan koji im ne ide iz glave

 iStock

Anketa u kojoj je sudjelovalo više od dvije tisuće žena otkrilo je svoj najskrivenije seksualne fantazije. Kad su u pitanju poznate osobe, zaboravite Brada Pitta, Michaela Fassbendera i Ryana Goslinga, žene maštaju o Tomu Hardyju!

Glumac iz ‘Mad Maxa’ na prvom je mjestu poznatih muškaraca o kojima žene maštaju kako bi ‘začinile’ svoj seksualni život prema anketi koju je proveo britanski list The Sun .

Žene su priznale da na poznate muškarce često misle kad su u krevetu sa svojim partnerima. ‘To što me neki muškarci uzbuđuju posve je benigno i zabavno mi je o tome pričati s partnerom. Bila posve drugačija situacija da se radi o stvarnoj osobi, o nekome koga oboje poznajemo’, rekla je jedna od ispitanica.

Nešto više od 14 posto Britanki odabralo je Toma Hardyja kao glumca o kojem najviše maštaju, a slijedi Idris Elba (12 posto), Benedict Cumberbatch (8 posto), David Cameron (6 posto), Phillip Schofield (6 posto) i Ant & Dec, odnosno Anthony McPartlin i Declan Donnelly (5 posto).

John Phillips/Getty Images

Tom Hardy, foto: John Phillips/Getty Images

Što se tiče stvarnih muškaraca koje poznaju, žene u 27 posto slučajeva fantaziraju o kolegi s posla, njih 19 posto o šefu, 16,5 posto žena mašta o prijateljici, 12,5 posto o partnerovom bratu, 10 posto o susjedu, 9,8 posto o partnerovom najboljem prijatelju, a iznenađujućih 4,5 posto o partnerovom tati!

Na pitanje koliko često maštaju o nekoj drugoj osobi koja nije njihov partner, 23 posto žena odgovorilo je jednom tjedno, 22,5 posto jednom mjesečno, a 22 posro dvaput godišnje. Nešto češće maštarije, nekoliko puta tjedno ima 14,5 posto ispitanih žena, 12 posto ih mašta o drugim muškarcima jednom godišnje, a 6 posto si ne može pomoći pa mašta svaki dan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:21