AUTO KLUB

TRAŽI SE VAŠ GLAS: Koji je po vama najautomobil dvijetisućitih?

 

Kao što to već vjerojatno znate, proslavu 30 godina Auto kluba prati zanimljiv izbor u kojemu se biraju najautomobili po desetljećima, podijeljeni u dvije kategorije. Prije dva tjedna startali smo s devedesetima, prvom dekadom u kojoj je izlazio Auto klub, a ovaj tjedan na redu su dvijetisućite godine. Stručni žiri sastavljen od automobilskih novinara uhvatio se zahtjevnog posla i u brdu zanimljivih modela napravio uži izbor, no vaš glas će u konačnici odlučiti pobjednike.

U prvu kategoriju smo smjestili automobile koje smo sanjali, uglavnom opake jurilice ili raskošne limuzine. Druga kategorija, pak, posvećena je automobilima koje smo vozili. Odnosno, najutjecajnijim modelima koji su obilježili određeno desetljeće. Shvaćamo da će mnogi od vas poželjeti dati glas i automobilu koji se ne nalazi u našem izboru, no jednostavno smo morali suziti broj automobila na neku razumnu mjeru.

U konačnici se tako u kategoriji “Auta koje smo vozili” nalaze Hyundai i30, Mini Cooper, Nissan Qashqai, Škoda Octavia i Toyota Prius.

S druge strane, u kategoriji "Auta koje smo sanjali" nalaze se Alfa Romeo 147 GTA, Audi RS6, BMW M5, VW Golf R32 i Nissan GT-R.

Kako bismo vam pomogli u glasovanju uz svaki predloženi automobil napisali smo i kratki prateći tekst, kojem možete pristupiti klikom na naziv modela u ovom tekstu. Pobjednik među pet predloženih modela po kategorijama dobit će se glasovanjem na portalu autoklub.hr. Kako bi se i vaš glas čuo trebate kliknuti za svojeg favorita u anketi:

AUTOMOBILI KOJE SMO VOZILI

AUTOMOBILI KOJE SMO SANJALI

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:57