ZANIMLJIV KONCEPT

KONCEPTNI CITROËN SpecaTourer 4X4 Ë premijeru ima u Ženevi

Serijski 4WD pogon, zaštitna oprema i vanjski vizualni elementi nadopunjavaju se sa nizom suvremenih tehnoloških rješenja
 Citroën

Citroën će na Ženevskom salonu 2017. predstaviti jedinstveni konceptni automobil: SpaceTourer 4X4 Ë Concept. Riječ je o konceptu iz posebne kolekcije „Ë“ koja osim jedinstvenog dizajna nudi i niz suvremenih i tehnoloških rješenja. Tim potpisom ovaj auto dodatno potvrđuje jedinstveno stanje duha marke Citroën i naglašava sve adute serijske izvedbe.

Foto: Citroën

U XS izvedbi, SpaceTourer 4x4 E Concept ima ugrađen 4WD pogon, zaštitnu opremu i vanjske vizualne elemente, a krasi ga i posebno unutarnje uređenje koje mu daje izgled praktičnog i suvremenog pustolova snažnog dizajna, spremnog za pustolovinu i užitak. Osim što nudi jedinstven izgled i 4X4 pogon, u odnosu na serijski SpaceTourer viši je za 60 mm.

Unatoč tome, ukupna visina ne prelazi 2 metra (190 cm) kako bi mogao ući u većinu garaža. Ispod poklopca motora nalazi se BlueHDI dizelaš snage 150 KS. Slike unutrašnjosti još nisu objavljene, ali poznato je da će ju krasiti 7-inčni zaslon osjetljiv na dodir, a ovaj koncept opremljen je i nizom sigurnosnih sustava poput sustava upozorenja na prepreke, sustav upozorenja na promjenu trake te sustav automatskog kočenja... Namijenjen je osobama koje žele bijeg od svakodnevice sa stilom i ležernošću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:44