TUNING

VEŽITE SE! MOĆNI KARAVAN za pistu ABT Audi RS6+ raspolaže arsenalom od čak 705 KS

Crvena boja u kombinaciji s karbonskim elementima odlično mu stoji, a javnosti će ova vatrerna prerada biti prikazana u Ženevi
 ABT

ABT na ženevski salon dolazi s mnoštvom zanimljivih projekata. Dosad smo već pisali o dorađenim modelima Audija S5 i A4 Avanta, a zvijezda štanda svakako će biti RS6 Avant+. Iako će se većina složiti kako je Audi RS6 zvjerka za koju će rijetko tko reći da treba više snage, u ABT-u ne misle tako. Ispod imena RS6+ krije se dorađena verzija koja nudi čak 100 KS i 130 Nm okretnog momenta (sada 880 Nm) više u odnosu na serijski model.

Foto: ABT

Dakle, 705 KS omogućuju ubrzanje do 100 km/h za samo 3,7 sekundi, dok brojku od 200 km/h postiže za impresivnih 12,1 sekundi. Praktičnost je naravno zadržana, a za još agresivniji izgled brinu se novi karbonski dijelovi i 22-inčni naplatci koji se nude u matiranoj ili sjajnoj crnoj boji. Kako bi izgled i performanse pratio još prodorniji zvuk brine se novi ispušni sustav koji završava karbonskim nastavcima auspuha. Unutrašnjost je također izmijenjena, a kao i inače njemački tuner nudi svoj program "ABT Individual" u sklopu kojeg se udovoljava specijalnim zahtjevima kupaca. Na doradu motora nudi se i garancija od 100 tisuća kilometara. Javnost će modele moći vidjeti na ABT štandu u Ženevi, a potencijalni kupci tom će prigodom moći provjeriti cijene ovih dorada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 21:45