KONCEPT

VIDEO, FOTO: Mercedes će u Ženevi pokazati AMG GT u limuzinskoj izvedbi

Zasad je objavljen video u kojem se mogu vidjeti obirisi linija i neki detalji koncepta koji će službeno biti predstavljen sutra
 Mercedes

Mercedes na salon u Ženevi dolazi s mnoštvom modela, uključujući limitirane verzije sportskih modela povodom 50 godina AMG-a o kojima smo već pisali, kao i s moćnimi luksuznim Maybachom G 650 Landaulet, a sada su objavili zanimljiv koncept koji će također krasiti njihov izložbeni prostor. Riječ je o Mercedesu-AMG GT Conceptu, sportskoj limuzini koja bi mogla parirati primjerci Porsche Panameri.

Youtube screenshot

Zasad je objavljen video u kojem se vide obrisi automobila, kao i nekoliko slika. Što se dizajna tiče, uporište je svakako dvosjed AMG GT. Koncept je postavljen na MRA platformu koju dijeli s modelima C63, E63 i S63.

Youtube screenshot

Još nije poznato što se nalazi ispod poklopca motora, ali za pretpostaviti je da će to biti 4,0-litreni biturbo V8 snage 612 KS. Više detalja o pogonu kao i bolji uvid u sam dizajn automobila otkrit ćemo sutra kada salon u Ženevi otvara svoja vrata predstavnicima medija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:35