POPULARNI TROJAC SE VRAĆA

A MISLILI SMO DA LUĐE NE MOŽE: Pogledajte što vas čeka u novoj sezoni Grand Toura koja počinje ovaj vikend

 
 Ellis O'Brien / DRIVETRIBE

Samo nekoliko dana dijeli nas od povratka "The Grand Toura" na male ekrane. Treća sezona bit će krcata zabavnim sadržajem, a već je poznata i radnja gotovo svih epizoda. Pa krenimo ukratko s onime što se zasad zna. U prvoj epizodi poznati trio zaputit će se u Detroit gdje će Jeremy voziti tunirani Ford Mustang, Hammond će biti za upravljačem Dodge Challengera SRT Demon, dok će James May jurcati u Hennessey Exorcist Camaru. Zabava će biti zagarantirana!

Amazon Prime

Nakon toga slijedi specijal u Kolumbiji! Ljubitelji takvih "road tripova" po kojima je ovaj trio i poznat moći će uživati u avanturi koja će biti podijeljena u čak dvije epizode! Automobili korišteni u ovoj avanturi su: Jeep Wrangler, Chevrolet Silverado pick-up i Fiat Panda 4X4.

Ellis O'Brien / DRIVETRIBE

Tu je i epizoda u kojoj su glavne zvijezde europski pick-up modeli VW Amarok, Ford Ranger i Mercedes X-klasa.

Ljubitelji klasika uživat će u epizodi u kojoj su voditelji odlučili kupiti Alfu GTV6, Lanciju Gammu Coupe i Fiat X 1/9 i s njima se uputili u Škotsku. Vidjet ćemo čiji izbor se pokazao najboljim za ovo putovanje...

Budući da Clarkson, May i Hammond mrze kampiranje, producent ih je poslao na putovanje Nevadom u kamperima kako bi im objasnio kako je riječ o "cool" stilu putovanja...

Jeremy CLarkson Instagram

Mlađa publika s nestrpljenjem će čekati epizodu u kojoj će glavne zvijezde biti mali hot-hatch modeli: Toyota Yaris GRMN, VW Polo GTI i Ford Fiesta ST.

Ellis O'Brien

Zadatak za Clarksona i ekipu bit će smisliti kako nagovoriti mlade na kupnju ovakvih automobila u vremenima kada se u prvi plan stavljaju sve veći ekrani, car sharing sustavi i slično, dok vožnja pada u drugi plan.

Ellis O'Brien

Od ostalih stvari izdvajamo putovanje od Gruzije do Azerbajdžana u luksuznom Bentleyu Continentalu GT, BMW-u Serije 8 i Astonu Martinu DBS-u, specijal iz Mongolije, priču o Fordovim limuzinama iz prošlosti...U svakom slučaju, mi jedva čekamo, a vi?

Ellis O'Brien

Trailer je već duže vrijeme online, a nove epizode moći ćete gledati na Amazon Primeu...

Foto: Ellis O'Brien, Amazon Prime, Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:09