NEVIĐENO!

ALKOHOLIZIRANI I DROGIRANI radnici na traci BMW koštali čak milijun eura!

U pauzi su si dvojica Poljaka dali duši oduška konzumirajući alkohol i kombinaciju droga, ali su pali u nesvijest i završili u bolnici
 BMW

Nesvakidašnji događaj iznenadio je sve u pogonima BMW-a u Münchenu, a vijest je prenijela većina njemačkih i svjetskih medija poput Bilda i DailyMaila. Naime, proizvodnja na tekućoj traci morala je biti zaustavljena na gotovo sat vremena, a razlog je prema izvješću centrale njemačkog premium proizvođača, zapravo vrlo bizaran. U njihovom navodu stoji kako su radeći na traci dvojica radnika u jednom trenutku izgubili svijest uslijed čega je sve stalo, a jedan je, nakon što je pozvana hitna pomoć čak i završio u bolnici. Naknadno je vađenjem uzoraka krvi utvrđeno kako su obojica toga dana tijekom pauze konzumirali ogromne količine alkohola, a pronađeni su i tragovi marihuane te amfetamina.

BMW

U BMW-u kažu kako je to prvi takav slučaj u povijesti tvrtke, a dvojica Poljaka zaposlenika BMW-a koji su bili zaduženi za ugradnju ispušnih sustava nisu se baš dobro proveli - jedan je odmah dobio otkaz, a drugi je premješten u drugu tvornicu. Ukupan trošak ovog incidenta i zaustavljanja proizvodnje na gotovo sat vremena prema nekoliko izvora, BMW je stajao gotovo milijun eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 11:27