MRAČNA POZADINA

Auto entuzijast poznat s foruma pao sa 62 kg droge: ‘Sad je jasno otkud mu 8 Supri i 8 BMW-a M3‘

Policija je na imanju Taylorove majke otkrila mnoštvo kultnih Toyota, BMW-a i Nissana te milijune dolara u gotovini
Zaplijenjeni automobili

Rutinsko zaustavljanje u prometu u Massachusettsu 21. kolovoza dovelo je do velikog otkrića krijumčarenja marihuane u golemim količinama. Osim droge, pronađeno je na desetke komada ilegalnog oružja, milijuni dolara u gotovini te 45 automobila od čega osam egzotičnih dok su ostatak bili isključivo Toyote Supre IV i BMW M3 modeli.

image
Toyote Supre IV
The Sauce Spot Facebook

Lokalni mediji izvještavaju da je 41-godišnji Cory Taylor iz New Salema uhićen 21. kolovoza kada je državna policija navodno pronašla 62 kilograma marihuane u kombiju koji je vozio, a pronašli su i FedExovu uniformu. Taylor je navodno rekao policajcima da mu je plaćeno da primi marihuanu i isporuči je čovjeku po imenu 'Juan'. Dodao je da je izvor u Kaliforniji poslao šest bala marihuane u kuću njegove majke. Muškarac je odveden u lokalni zatvor, ali ubrzo je plaćena jamčevina i Taylor je izašao.
image
Toyota Supra IV
The Sauce Spot Facebook

Nakon uhićenja, istražitelji su počeli kopati pozadinu 41-godišnjaka i otkrili ilegalnu operaciju krijumčarenja marihuane kojom je upravljao iz bivšeg vatrogasnog doma Holyoke koji je preuređen u luksuznu kuću.
Nakon izvršavanja naloga za pretres imovine, vlasti su otkrile osam egzotičnih vozila, 24 pištolja, streljivo, milijune dolara u gotovini i preko 22,6 kilograma marihuane.
image
Nissan Skyline
The Sauce Spot Facebook

Gazette Net izvještava da je bivši vatrogasni dom prošao kroz značajne vrhunske adaptacije u stambenu jedinicu. Policija je također pretražila kuću majke Taylor i otkrila ni manje ni više nego 37 vozila u velikoj garaži na imanju.
Što se tiče automobila, Taylor kao da je sakupljao Toyote Supre IV kojih je pronađeno barem osam primjeraka, također je pronađeno i 5 BMW-a M3 e46, 3 BMW-a M3 e92 te tri Nissana Skyline GT-R R34 od čega su dva lakirana u Midnight Purple posebnu boju kao što se može vidjeti s fotki s racije poput ovih na Facebook stranici The Sauce Spot.

Taylor je trenutno u bijegu, smatra se "naoružanim i opasnim", a optužen je za trgovinu i neovlašteno puštanje u promet opojnih droga, trgovinu, nošenje vatrenog oružja i razne prometne prekršaje. Naknadno je još optužen za nedozvoljeno skladištenje vatrenog oružja i streljiva velikog kapaciteta, posjedovanje vatrenog oružja s oštećenim serijskim brojem, pranje novca, uključujući i druge optužbe.
image
Ilegalno oružje
The Sauce Spot Facebook


Zanimljivo, kao pravi auto zanesenjak Taylor je bio vrlo aktivan na brojnim forumima i u grupama Nissana, BMW-a i Toyote, a nedavno se priključio i Honda zajednici jer je nabavio barem dva primjerka modela S2000, otkriva portal Carscoops. Vjerojatno nitko od ostalih entuzijasta nije ni znao da je Taylor, inače sjajan poznavatelj automobila, zapravo notorni trgovac drogom i opaki kriminalac.

image
Kolekcija BMW-a M3
Facebook screenshot
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 09:53