12 NAJPOPULARNIJIH

AUTOKLUB.HR: ŠTO STE NAJVIŠE ČITALI PROŠLE GODINE? Ovo je top 12 najpopularnijih članaka u 2018.!

 

Cijela nova 2019. godina je pred nama, već smo imali prilike vidjeti i neke od noviteta koji se spremaju za premijeru na skorašnjem Salonu automobila u Detroitu, a nećemo se ni okrenuti već će u ožujku i Salon u Ženevi otvoriti svoja vrata. Dakle klasičan godišnji automobilski ciklus je već započeo. Dobra prilika da se prisjetimo godine koja je iza nas i to kroz 12 najpopularnijih članaka koje ste čitali na našem portalu autoklub.hr prema podacima Google Analyticsa. Sasvim očekivano, 2018. koja je započela s izmjenama u propisima po pitanju plaćanja promjene vlasništva automobila u Hrvatskoj, najčitanijim je učinila članak u kojem ste sami mogli izračunati koliko ćete u 2018. plaćati promjenu vlasništva automobila jer smo izradili jedinstveni kalkulator koji smo aplicirali u članak.

Općenito, na autoklub.hr najviše su se čitali članci vezani uz aktualne vozačke teme poput savjeta kod unosa rabljenih automobila iz Njemačke, pomoći pri kupovini polovnjaka, kao i servisne teme poput objašnjenja nekih najčešćih praktičnih stvari - kako startati automobil na debelim minusima, ili kako pravilno točiti gorivo, a rado ste "otvarali" i članak u kojem se objašnjava zašto je većina automobila gravirani od 220 do 260 km/h. Rado su se čitali i članci o trendu programa pretplata kod novih automobila te o stvarima koje nas živciraju na modernim automobilima. Naravno, ništa bez našeg Rimca koji je na prošlogodišnjem Salonu automobila u Ženevi predstavio konceptni Rimac C_Two s 1914 KS, kao ni bez naših ljepotica koje su zablistale na Zagreb Auto Showu 2018., a u članku ste mogli i glasati za najljepšu.

U top 12 ušli su i članci malo "lakše" tematike, pa je vrlo popularan bio članak o najbogatijem čovjeku na svijetu Jeffu Bezosu, Šefu Amazona teškom 126 milijardi dolara i njegovoj 19 godina staroj Hondi ili onaj o neslavnim automobilskim rekorderima kojima najviše pada cijena kao rabljenima. Što se tiče rubrika na autoklub.hr najposjećenije su bile rubrike Testovi i Rabljeni. Sada na početku 2019. godine zahvaljujemo se svakom od 3,851,798 jedinstvenih posjetitelja na 13,398,529 jedinstvenih pregleda stranica. To nam pokazuje da "vozimo" u pravom smjeru, da vam je autoklub.hr najomiljenija, najinformativnija i najaktualnija adresa za sve vezano uz automobile, a svjedoči tome i 56,7 više posjeta nego prošle godine te 32 posto više jedinstvenih korisnika. Usto, jako nam je drago i da je među našom publikom čak 28 posto ženskih posjetitelja, a zanimljivo je da portalu pristupate najviše putem pametnih telefona - čak 80 posto.

Evo i liste najčitanijih članaka...

Ivan Lacković

1.

SAMI IZRAČUNAJTE KOLIKO ĆETE OD 2018. plaćati promjenu vlasništva automobila- ekskluzivni kalkulator

118.836 jedinstvenih pregleda

2.

JESTE LI SE IKAD ZAPITALI zašto je većina brzinomjera gravirana od 220 do 260 km/h, čak i kod slabih automobila? Dva su razloga...

115.114 jedinstvenih pregleda

3.

VIDEO: NASTAVLJATE PUNITI SPREMNIK ZA GORIVO NAKON PRVOG KLIKA? Pogrešno! Evo zašto je ta vozačka navika opasna i štetna za automobil!

114.555 jedinstvenih pregleda

4.

ŠTO VOZI NAJBOGATIJI ČOVJEK NA SVIJETU težak 126 milijardi dolara? Šef Amazona unatoč silnim milijardama vozi 19 godina stari auto! Evo i koji...

109.157 jedinstvenih pregleda

5.

VIDEO: KREĆETE LI NA VOŽNJU NA DEBELOM MINUSU odmah ili čekate da se motor zagrije? Evo kako izgleda hladan start kroz termalnu kameru

106.506 jedinstvenih pregleda

6.

SAVJETNIK: ČEKATI DA SE MOTOR ZAGRIJE na mjestu ili krenuti odmah? Evo jedinog ispravnog odgovora!

104.181 jedinstvenih pregleda

VW

7.

NESLAVNI REKORDERI: OVO JE PET AUTOMOBILA kojima vrijednost kao rabljenima pada više nego dionicama Agrokora!

90.768 jedinstvenih pregleda

Željko Puhovski / CROPIX

8.

OSAM ODGOVORA NA PITANJA O DIZELAŠIMA IZ NJEMAČKE KOJE STE TRAŽILI: evo kada će se Nijemci početi rješavati dizela i kada će se isplatiti kupnja!

90.700 jedinstvenih pregleda

9.

OVO JE DESET STAVKI koje nas živciraju na modernim automobilima!

86.659 jedinstvenih pregleda

10.

VLASNIŠTVO NAD AUTOMOBILOM POSTAJE PROŠLOST? Veliki proizvođači već nude programe pretplate, evo i kako funkcioniraju!

86.575 jedinstvenih pregleda

Zvonimir Jurčić

11.

BIRAMO NAJLJEPŠU DJEVOJKU ZAGREB AUTO SHOWA! Pogledajte fotogaleriju i glasajte u anketi!

61.151 jedinstvenih pregleda

Ivan Lacković

12.

FOTO, VIDEO: HRVATSKI HIPER-AUTO ŽENEVU BACIO U TRANS Rimac C_Two s 1914 KS do 100 km/h stiže za 1,9 sekundi, a rezerviran je za 150 sretnika!

54.172 jedinstvenih pregleda

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:46