OFF ROAD IZAZOV 2018.

AVANTURISTI, JAVITE SE! Prijavite se i budite jedan od 14 pustolova koji će nam se pridružiti na jedinstvenom off roadu s Dacijama Duster!

Krenuli smo u potragu za 14 pustolova koji će nam se 5. i 6. svibnja 2018. pridružiti u dvodnevnoj off-road avanturi te skrovitim makadamskim putevima s nam istraživati najljepše predjele Velebita, doline zrmanje i Krupe te čarobnog Vranskog jezera

Dacia

Nedostaje vam avanture, dobrog provoda, druženja, uživanja u prirodi i terencima - što čekate? Javite se, jer raspisali smo potragu za 14 pustolova koji će imati rijetku priliku 5. i 6. svibnja voziti se u novim Daciama Duster po makadamu i asfaltu, uživati u finoj hrani, družiti se s istomišljenicima...

Ivan Lacković

Trasiranje rute već je počelo, jedna od postaja off-road avanture bit će i znamenite Tulove grede, gdje će Hrvatska gorska služba spašavanja održati atraktivnu pokaznu vježbu spašavanja sa stijene, a noćenje za sudionike terenske avanture dogovoreno je u prekrasnom hotelu Maškovića Han, nekadašnjem ljetnikovcu visokog turskog dostojanstvenika Jusufa Maškovića rodom iz Vrane, izgrađenom u 17. stoljeću.

ŠTO VAS OČEKUJE

Tko nam se želi pridružiti u dvodnevnoj uživanciji s Dusterima mora točno odgovoriti na pitanja u kvizu znanja prigodno nazvanom “Dusterologija" na ovoj stranici u elektronskom obliku. Popis putnika na ovogodišnju avanturu objavit ćemo u broju 823, koji izlazi 4. svibnja 2018. Naravno, sve odabrane sudionike obavijestit ćemo već ranije, kako bi se imali vremena pripremiti za avanturu i rezervirati vrijeme za zajedničko druženje. Rok za prijavu na autoklub.hr, odnosno slanje ispunjenih kupona iz tiskanog izdanja Auto kluba je 23. travnja 2018. u 12 sati.

Dobitnici off road izazova su:

Boris Knez, Požega

Branimir Jagetić, Ivanec

Tomislav Dvoraček, Duće

Zvonko Benko, Ivanić Grad

Krešimir Loznjak, Zagreb

Kristijan Šimunić, Zagreb

Milan Lulić, Osijek

Petra Čačić, Smiljan

Mirjana Gerić-Strižić,Sisak

Dejan Gožvinec, Varaždin

Branko Knežević, Zadar

Ivica Pešut, Zagreb

Kristijan Cajner, Dugo Selo

Milan Đelekovčan, Bjelovar

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:42