RAZLIČITA MIŠLJENJA

BILL GATES KUPIO PORSCHE TAYCAN, a Elon Musk je cijelu priču prokomentirao pomalo bahatom objavom na Twitteru! Evo što je rekao i kojim povodom...

 

Osnivač Microsofta Bill Gates ovaj je tjedan gostovao kod Marquesa Brownleeja, a osim o tehnologiji raspravljali su i o automobilima – prije svega električnim. Bill Gates tako je objavio kako je kupio Porsche Taycan.

Pritom je rekao da Taycana smatra „jako cool” automobilom, ali da su dosega i vrijeme potrebno za punjenje i dalje glavna prepreka prilikom kupnje ovakvog tipa automobila.

Iako su se doseg i samo vrijeme punjenja u posljednje vrijeme drastično popravili, čini se kako milijarder Bill Gates smatra kako to još uvijek nije dovoljno za neku širu upotrebu.

Naravno, nakon objavljivanja videa krenuli su različiti komentari. Na Twitter profilu Tesletter koji se bavi vijestima vezanih uz Tesline modele napisali su kako su razočarani riječima Billa Gatesa, prije svega zato što će sada mnogi vjerovati njegovim riječima i prekrižiti električne modele s liste razmatranja prilikom kupnje automobila.

Zašto? Zato što je, kako kažu, Bill Gates pametan čovjek i njegove riječi će ljudi slušati.

Ipak, ima i onih koji tvrde da je Gates samo bio realan i iskren. Nije naravno trebalo čekati dugo na reakciju samo Elona Muska. On je pomalo bahato odgovorio: „Da budem iskren, u našim razgovorima Bill Gates me nije impresionirao...”

Što vi mislite, je li Bill Gates u pravu kada kaže da su doseg i punjenje još uvijek glavni problemi električara?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:14