NAGRADNA IGRA

BIRAJTE AUTO GODINE i osvojite novu Škodu!

Glasajte za vašeg favorita slanjem SMS-a na broj 60141 (cijena 2,40 kn)

Jutarnji list u suradnji s najčitanijom hrvatskom auto revijom Autoklub, najvećom naftnom tvrtkom Ina i hrvatskim zastupnikom Škode po 19. puta organizira najmasovniji i najcjenjeniji nacionalni izbor za Hrvatski automobil godine – Croauto 2014. Putem SMS poruka u njemu mogu sudjelovati svi koji imaju prebivalište u Hrvatskoj, a iskustvo stečeno dosadašnjim izborima govori da možemo očekivati desetke tisuća glasova.

Upravo zato izbor Croauto uživa glas najutjecajnijeg, jer je svojevrsni glas naroda, u kojem i čitateljima dajemo priliku da vođeni svojim stavovima, mišljenjima i razlozima budu odlučujući faktor u izboru za auto koji bi trebao obilježiti sljedeću godinu. Croauto je tako lišen statusa elitizma poput ostalih izbora i zato je najobjektivniji, kojem i široka publika i svi oni profesionalno vezani uz auto iindustrijunajviše vjeruju.

Kompakt, mali auto, SUV...što odabrati za Croauto 2014., a da bude realan izbor koji će zadovoljavati sve kriterije, od tehnologije i opreme do cijene koja treba biti konačni pokazatelj tržišnog statusa? Niti ove godine izbor nije lagan, jer nudi se mnoštvo noviteta svih klasa, među kojima smo u završni izbor uvrstili one za koje smatramo da donose dovoljno novog i zanimljivog pa mogu opravdati status pravog noviteta. Z a Zlatnu statuu tako će se ravnopravno boriti i mali, jeftini miniji kao i desetak puta skuplje luksuzne limuzine i terenci, no čini se da će se najveća bitka ipak voditi u tržišno najpopularnijoj, kompaktnoj klasi... Glasujte, jer Croauto ima i tradicionalni nagradni karakter: možda baš vaš SMS bude dobitni i kući se odvezete novim autom!

Škoda Rapid Spaceback

Praktični peterovratni kompakt dugačak 4,3 metra hvali se velikim prtljažnikom (415 l) i besprijekornom kvalitetom, potkrijepljenom 4-godišnjim jamstvom. Nagradni primjerak dolazi u verziji 1.2 TSI Ambition s 86 KS. Dakle, obiteljski auto idealan za hrvatske prilike.

Pošalji SMS na broj 60141 (cijena 2,40 kn)

U poruci obavezno navedite ključnu riječ CROAUTO AK2, zatim redni broj vašeg favorita te svoje ime, prezime i adresu. Cijena poruke iznosi 2,40 kn. S ključnim kodom iz ovog broja Auto kluba glasati možete samo jedanput

Primjer: CROAUTO AK2, 17, Ivan Ivić, Ivanovci 23, Zagreb

U izvlačenju sudjeluju sve pravilno ispisane poruke pristigle do četvrtka 28. studenoga 2013. u 12 sati. Ime sretnog dobitnika bit će objavljeno u Auto klubu broj 708 od 6. prosinca 2013. i u Jutarnjem listu od 10. prosinca 2013.

Služba za korisnike: 01/617-3945, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., radnim danom od 9 do 13 sati; Organizator usluge EPH Media d.o.o., Koranska 2, Zagreb, OIB: 07813238579; Tehnička podrška (davatelj usluge): NTH Media d.o.o., Petrovaradinska 7, Zagreb, OIB: 59547672558, tel: 01/6388-160





LISTU 16 KANDIDATA ZA KOJE MOŽETE GLASATI POTRAŽITE U FOTOGALERIJI UZ OVAJ ČLANAK

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:45