UHVAĆEN PRIJE PREMIJERE

DIGITALIZACIJA: Ovo je unutrašnjost osme generacije VW Golfa koja će službeno biti predstavljena krajem godine!

 
 Carscoops

I to smo dočekali, i to prije zakazanog termina! Isti dan kada je Volkswagen na svojim stranicama objavio teaser unutrašnjosti novog Golfa 8 na kojem se moglo vidjeti kako će zasloni igrati glavnu ulogu i kako će mijenjati veliki broj prekidača, internetom su počele kružiti špijunske fotke na kojima možemo vidjeti praktički cijelu unutrašnjost. I dok se izvana Golf 8 neće pretjerano mijenjati u odnosu na prethodnika, iznutra imamo potpuno drugačiju priču nego dosad. Veliki središnji zaslon osjetljiv na dodir povezan je sa digitalnim kokpitom koji se nalazi ispred vozača. Pritom je središnji dio blago zakrenut prema vozaču, slično kao kod većeg Touarega kod kojeg je VW prvi put predstavio inovativni veliki zaslon.

Carscoops

Foto: Carscoops

Golf VIII izgledom nije bitno različit u odnosu na prethodnika premda je riječ o potpuno novom automobilu koji je postavljen na dorađenu MQB Evo platformu. Iz tog razloga, a sudeći prema fotografijama djeluje šire nego dosad što će posljedično osigurati i više prostora u kabini.

Treba spomenuti kako je ranije zakazana premijera na salonu u Frankfurtu odgođena, a novi Golf trebali bi vidjeti krajem godine na posebnom događanju. Iz Volkswagena su objavili kako će tako model zapravo dobiti na ekskluzivnosti koju i zaslužuje, budući da će prilikom premijere sve oči biti uprte u njega, a ne i u ostalih stotinjak premijera na salonu.

VW

Naravno, i dolazak na tržište tako će biti pomaknut na početak iduće godine. Juergen Stackmann iz prodaje i marketinga Volkswagena za Automotive News je izjavio kako bi početak prodaje krajem godine oko Božića bio pogrešan potez budući da tada "nitko ne obraća pažnju", pa će tako prodaja započeti početkom iduće godine...

Carscoops

Foto: Carscoops

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 16:34