Prijavite se i osvojite

Dva dana nezaboravnog skijanja ili bordanja u Nassfeldu: SkiChallenge 2023 powered by Volkswagen

Četvero čitatelja nagrađujemo dvodnevnim skijanjem u Nassfeldu, gdje putujemo na struju u Volkswagen modelima ID. Buzz

Nassfeld, Volkswagen

image

auto klub

Ljubitelj ste skijanja ili boardanja? Ne gubite vrijeme. Prijavite se na naš SkiChallenge 2023 powered by Volkswagen i osvojite dva dana uživanja u austrijskom Nassfeldu. Tražimo, naime, četvero čitatelja koji će se pridružiti članovima redakcije Auto kluba u ovoj avanturi na koju putujemo s dva električna Volkswagen ID. Buzza.

image

Volkswagen ID. Buzz

Volkswagen

Svi zainteresirani trebaju popuniti prijavnicu te ponuditi maštoviti odgovor na pitanje zašto bi baš oni trebali biti sudionici SkiChallengea 2023 powered by Volkswagen. Polazak smo predvidjeli u srijedu 8. veljače u prijepodnevnim satima iz Zagreba, a povratak u kasnim popodnevnim satima u petak, 10. veljače.

Odredište? Tri i pol sata vožnje udaljeno poznato austrijsko skijalište Nassfeld i hotel Arena Franz Ferdinand Nassfeld smješten tik do gondole Millenium. Hotel jamči savršen odmor u austrijskim Alpama i jednostavan pristup prema čak 110 km skijaških staza.

image

Nassfeld ski

Martin Lugger

Smješteni ćemo biti u dvokrevetnim sobama, a hotel ima i brojne sadržaje – od restorana s lokalnom i međunarodnom kuhinjom, do bazena i wellness centra sa saunama, fitness, animacijski Kids & Teen Club, novi, upravo otvoreni unutrašnjo-vanjski grijani bazen, te jedinstveni pustolovni zid za penjanje.

image

Franz Ferdinand Nassfeld

Osim s prijevozom u atraktivnim modelima Volkswagen ID. Buzz i polupansionom u hotelu častimo vas i dvodnevnim ski-passom. Na vama je tako samo da se naoružate dobrim raspoloženjem i ponesete skijašku opremu, koju neće biti problem smjestiti u prtljažnik Volkswagen ID. Buzza.

image

auto klub

------------------------------------------------

Kako se prijaviti i uvjeti

Tko nam se želi pridružiti u dvodnevnoj skijaškoj avanturi u Nassfeldu treba ispuniti prijavu i ondje napisati zašto je baš on ili ona idealan kandidat za SkiChallenge 2023 powered by Volkswagen. Prijaviti se možete isključivo ispunjavanjem prijavnog obrasca - OVDJE

-------------------------------------------------

Prijave za SkiChallenge 2023 powered by Volkswagen počinju u petak, 20. siječnja u 12 sati, a prijave su moguće do nedjelje, 5. veljače 2023. u 12 sati. Odabrat ćemo 4 čitatelja s najmaštovitijim odgovorom na pitanje Zašto biste baš vi trebali biti sudionik SkiChallengea 2023 powered by Volkswagen, a njihova ćemo imena objaviti na našem portalu www.autoklub.hr 5. veljače u 13 sati. Također, odabrane čitatelje obavijestit ćemo odmah po odabiru i telefonski, da se stignu pripremiti na vrijeme. Tom prilikom ćemo ih upoznati s točnim vremenom polaska i lokacijom s koje se kreće na put.

Pravila nagradnog natječaja pogledajte OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. veljača 2023 14:08