KUPCI SPREMNI ZA STRUJU

EUROPLJANI LUDI ZA ELEKTRIČNIM VOLKSWAGENOM: Preko 30 tisuća kupaca rezerviralo ID.3 prije svjetske premijere u Frankfurtu!

VW

 

Preostalo je još samo nekoliko dana do predstavljanja novog Volkswagena ID. 3 koji premijeru ima na salonu u Frankfurtu, a Volkswagen se već suočava s ogromnom potražnjom za svoj novi model koji, kako kažu, otvara treće veliko poglavlje od strateškog značaja u povijesti marke Volkswagen nakon Bube i Golfa. Prvi potpuno električni Volkswagen tako je zaludio europske kupce iako ga još nisu vidjeli! Naime, Volkswagen je u svibnju otvorio knjigu narudžbi, a dosad su dobili preko 30 tisuća rezervacija za ovaj model (za samu rezervaciju potrebno je ostaviti depozit od 1000 eura)! Uz to, čak 100 tisuća potencijalnih kupaca pretplatilo se na newsletter i pomno prati sve novosti vezane uz ovaj model. Dakle, ovim je potvrđeno da su u Volkswagenu napravili odličan posao, ali i da su europski kupci spremni na električni pogon.

VW
 

Naravno, u tome veliku ulogu ima i činjenica kako će Volkswagen ID.3 nuditi impresivne brojke - ovisno o izboru baterije (nude se tri veličine) možete prijeći između otprilike 330 i 550 kilometara (prema WLTP-u). Zahvaljujući njezinoj velikoj snazi punjenja, baterija se može napuniti u roku od 30 minuta za doseg od oko 290 kilometara (pri snazi punjenja od 100 kW).  Spominje se kako će u Njemačkoj osnovna verzija stajati manje od 30 tisuća eura, dok će verzija ID.3 1ST uz koje su vezane rezervacije stajati nešto manje od 40 tisuća eura. Više detalja bit će poznato na samom salonu u Frankfurtu. Ne sumnjamo kako će se, kada se skinu plahte s ovog modela, broj zainteresiranih kupaca još više porasti...

 

 

Izdvajamo

Iz drugih medija