BEZ KAMUFLAŽE

EV bombon: Slučajno otkriven izgled novog električnog Minija Coopera tijekom snimanja u Los Angelesu

Iako je cjelokupni oblik odmah prepoznatljiv kao Mini, postoje značajne promjene udetaljima sljedeće generacije

2024. Mini Cooper SE EV

 Motor1

Na temelju prethodnih špijunskih fotografija, znamo da sljedeća generacija Mini Coopera neće odlutati daleko od svog poznatog oblika. Sada ne moramo nagađati o tome jer nove špijunske fotografije s nedavnog snimanja ništa ne ostavljaju mašti.

Ovo je novi električni Mini Cooper. U svemu tome ne vidimo apsolutno nikakvu kamuflažu, čak ni prikrivanje znački. U ovom trenutku, sve što je preostalo je da Mini to učini službenim.

image

2024. Mini Cooper SE EV

Motor1

Iako je cjelokupni oblik odmah prepoznatljiv kao Mini, postoje značajne promjene u nekim detaljima sljedeće generacije. Nova ovalna prednja svjetla su veća s dvostrukim vodoravnim elementima iznutra. Smješteni su na vrhu prednje strane koja je sveukupno glatkija, bez otvora za ventilaciju u kutovima, ali ima malo veću rešetku s četvrtastim kutovima.

image

2024. Mini Cooper SE EV

Motor1

Straga konačno imamo jasan pogled na nova stražnja svjetla. Sveukupno su mnogo manja, prelaze iz oblika pravokutnika u oblik trokuta koji se i dalje prikazuje kada se aktiviraju svjetla i kočnice. Svjetla su povezana istaknutom trakom crnog obruba preko stražnjeg otvora, a ispod, nova stražnja maska ​​uključuje okomito orijentirane reflektore u obliku školjki na rubovima.

image

2024. Mini Cooper SE EV

Motor1

Ovo je električni model, tako da nećete pronaći otvore ispuha. U ovom trenutku, vrijedno je napomenuti da će električni i Miniji sljedeće generacije s unutarnjim izgaranjem koegzistirati i nositi će neke jedinstvene stilske elemente koji će ih razlikovati. Između ostalog, očekujemo vidjeti ambleme na branicima za modele s motorom na izgaranje, a naravno, rešetka će imati otvore za ulazak zraka.

image

2024. Mini Cooper SE EV

Motor1

Motori s unutarnjim izgaranjem će uključivati ​​48-voltni blagi hibridni sustav za dodatnu učinkovitost. Što se tiče Minija kojeg ovdje vidimo, izvješća kažu da će se nuditi dva električna vozila s različitim paketima baterija. Početna točka bit će paket od 40 kWh, s naprednim modelom SE s paketom od 54 kWh.

To bi novom Cooperu trebalo dati domet od oko 400 kilometara prema WLTP-u, što je obično velikodušno. Kupci će moći birati između 181 ili 215 KS.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. rujan 2023 02:50