OSVJEŽENO LICE

FOTO: BMW VEĆ OSVJEŽIO Seriju 2, a promjene su minimalne u odnosu na prethodnika

Najveća novost su veći "bubrezi" i nova LED svjelta, ali većina ljudi vjerojatno neće ni prepoznati da se radi o redizajnu...
 BMW

BMW je objavio slike i specifikacije redizajnirane Serije 2. Nova redizajnirana verzija na tržišta stiže idući mjesec, a promjene u odnosu na verziju prije redizajna su minimalne, kao što to i inače biva kod suvremenih redizajniranih modela. U BMW-u su procijenili kako ne treba mijenjati atraktivan dizajn Serije 2, pa su izmijenili smo par elemenata. Novost su novi, veći "bubrezi", LED svjetla koja dolaze standardno i izmijenjene stražnje LED lampe. U ponudi će se naći i 4 nova aluminijska naplatka. Kupci će uz postojeće boje moći odabrati i neku od 3 nove opcije: Mediterranean plava, Seaside plava i Sunset narančasta.

Foto: BMW

Vozači će u unutrašnjosti prepoznati nekoliko promjena. Prije svega, poboljšan je infotainment sustav, a 8,8-inčni ekran uparen je s posljednjom verzijom iDrive operativnog sustava. Tu su i nove tehnologije poput bežičnog punjenja mobitela i WiFi za putnike. Kupci će, kao i dosad, moći birati između velikog broja benzinskih i dizelskih motora. Ponudu otvara 218i koji broji 136 KS, a najsnažnija je naravno M verzija koja razvija 370 KS i omogućuje ubrzanje do stotke za 4,3 sekunde.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:17