MERCEDES-BENZ STAR EXPERIENCE

FOTO GALERIJA: Atraktivne Mercedesove novitete na posebnim poligonima u Zagrebu je isprobalo i petero naših najkreativnijih čitatelja!

 
 Ranko Šuvar / CROPIX

Brzina, luksuz i uzbuđenje na asfaltu i izvan njega bile su glavne teme još jednog Mercedes-Benz Star Experience skupa koji je ovog vikenda održan na poligonima centra sigurne vožnje ORYX u Mičevcu.

Foto: Ranko Šuvar/CROPIX

Svi zainteresirani imali su prilike razgledati i upoznati se sa svim najvažnijim novitetima, ali i sjesti za upravljač i voziti luksuzne modele Mercedes-Benz automobila na četiri modula: Intelligent Driveu, AMG Agility Courseu, off-road stazi i Safety Experienceu!

Ranko Šuvar / CROPIX

Posjetitelji ovoga doista posebnog vozačkog događanja mogli su iz prve ruke uživati u najnovijim Mercedesovim modelima iz game 2019. uključujući pritom i novog kralja off-road segmenta G-klasu, potom novi GLE, novi GLC, nova A-klasa Sedan, B-klasa, CLA..., ali i posebne poslastice iz AMG tvornice snova.

Ranko Šuvar / CROPIX

I ove godine Auto klub je na Star Experience poveo pet najkreativnijih čitatelja, pa su u Mercedesovim novitetima imali prilike uživati Monika Beinrauh, Alan Franić, Tomislav Pavić, Alen Kovačić i Tomislav Belobrajdić. Sve to, dakako, uz stručno vodstvo i asistenciju Mercedesovih stručnjaka koji su su strpljivo odgovarali na sva pitanja posjetitelja.

Ranko Šuvar / CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:31