AKTUALNO

FOTO: JAGUAROV KOMPAKTNI SUV E-Pace stigao u Hrvatsku, cijene kreću od 275.675 kuna za dizelski 2.0 TD4 od 150 KS s prednjim pogonom

Zlatko Horvat

Prvi Jaguarov kompaktni SUV stigao je u Hrvatsku. Kupci će moći birati između široke ponude dizelskih i benzinskih motora, a na početku prodaje bit će dostupne i bogato opremljene "First Edition" verzije.

Klasa kompaktnih SUV modela iz dana u dan broji sve više "članova". Jedan od njih je i Jaguarov prvi kompaktni SUV E-Pace koji ovaj tjedan predstavljen u Hrvatskoj na prilično inovativan način pored zagrebačkog hotela Esplanade.

Foto: Zlatko Horvat

Na domaćem tržištu prodaja kreće već u siječnju iduće godine. Kako kažu iz Jaguara, riječ je o modelu koji spaja svakodnevnu praktičnost s prostranom unutrašnjošću vodećom u klasi. Manji brat modela F-Pace ističe se LED svjetlima i skladnom linijom. U unutrašnjosti dominira 10-inčni ekran i ambijentalno osvjetljenje. Kupci će moći birati između široke ponude dizelskih i benzinskih motora.

Jaguar
 

Ponudu dizelaša tako otvara 2.0 TD4 snage 150 KS čije cijene kreću od 275.675 kuna za verziju s pogonom na prednje kotače, odnosno 314.515 kuna za verziju sa AWD pogonom. Za one zahtjevnije tu su dizelaši od 180 KS, odnosno 240 KS koji dolazi sa 9-stupanjskim automatskim mjenjačem. Tu su i dvije benzinske verzije  koje pogoni 2.0 Si4 motor snage 249 KS, odnosno 300 KS. Za spomenuti benzinac od 249 KS trebat će izdvojiti 373.190 kuna. Na početku prodaje koja kod nas kreće za manje od mjesec dana bit će dostupne i bogato opremljene "First Edition" verzije.

Izdvajamo

Iz drugih medija