AKTUALNO

FOTO: MASERATI LEVANTE GTS od 550 KS s potpisom Ferrarija premijeru ima na Goodwoodu!

 
 Maserati

Maserati je upotpunio ponudu za model Levante sa GTS inačicom. Riječ je o modelu koji će javnost prvi put vidjeti ovaj vikend na Goodwood festivalu brzine. Ispod poklopca kuca 3,8-litreni V8 motor s potpisom Ferrarija, a ukupna snaga iznosi 550 KS uz 730 Nm okretnog momenta. U Maseratiju tvrde kako njihovom SUV-u do stotke trebaju 4,2 sekunde, dok maksimalna brzina iznosi impresivnih 292 km/h. Uz poboljšanja na ovjesu, Levante GTS ima i novosti što se tiče vizualnog izgleda pa GTS verzija izgleda mnogo agresivnije od "standardnog" modela.

Maserati

U unutrašnjosti nema toliko promjena, no kupci će cijeniti ugodna kožna sjedala, preglednu instrumentnu ploču, novi MTC+ infotainment sustav i Harman Kardon glazbeni sustav s 14 zvučnika. Kupci mogu birati između naplataka veličine od 19 do 22 inča.

Maserati

Uz GTS inačicu, talijanski proizvođač na Goodwoodu će javnosti pokazati i Levante Trofeo (više o tom modelu pročitajte ovdje), što će biti ujedno i europska premijera za ovaj model od 590 KS uz 730 Nm okretnog momenta koji je debitirao na salonu u New Yorku.

Maserati

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 10:44