ŠPIJUNSKE FOTKE

FOTO: NOVI AUDI RS6 uhvaćen na testiranjima, spominje se hibridni pogon i snaga od 700 KS!

Motor1

 

Novi Audi A6 svoju je premijeru imao u Ženevi, a mi smo već odradili i prve kilometre na svjetskoj prezentaciji u Portugalu. Ipak, sada su sve oči uprte u najsnažniju - RS verziju koja se naveliko testira. Fotografi su tako uspjeli uhvatiti verziju na kojoj je velik dio karoserije otkriven. Naravno, kako to obično biva, model s oznakom RS nudit će se samo u karavanskom izdanju. Prednji dio otkriva agresivno dizajniran prednji branik s otvorima za zrak, dok se na stražnjem dijelu ističu dva masivna nastavka ispušnog sustava.

Foto: Motor1

Ako se pitate gdje je difuzor, ne brinite. U Audiju su vjerojatno odlučili koristiti dijelove karoserije sa "običnog" modela upravo zbog toga da fotografi ne uhvate sve detalje prije službene premijere (sličnu stvar radio je Renault kada je testirao novi Megane RS s dijelovima karoserije slabijeg Meganea GT).

Motor1
 

Ispod poklopca motora trebao bi se naći biturbo V8 motor snage oko 650 KS! To je čak 45 KS više od dosadašnje najjače verzije RS6 Performance. Da stvar bude bolja, spominje se hibridna verzija koju bi "posudio" iz Panamere Turbo S E-Hybrid, a koja bi trebala razvijati oko 700 KS! U svakom slučaju, jedva čekamo vidjeti novi RS6 u punom sjaju. Premijeru bi trebao imati u drugoj polovici 2019. godine, pa je za pretpostaviti kako će Audi iskoristiti salon u Frankfurtu kako bi predstavio ovog monstruma javnosti.

Izvor:  Automedia, Carpix

Izdvajamo

Iz drugih medija