TRŽIŠTE

FOTO: Novi Peugeot Rifter stigao u domaće salone, cijene kreću od 153.975 kuna za BluHDi dizelaš od 75 KS!

 
 Peugeot Hrvatska

U domaće salone stigao je novi Peugeot Rifter. Automobil je postavljen na novu platformi EMP2, a bit će dostupan u dvije duljine - standard (4,40 m) i long (4,75 m). Ova posljednja dodaje duljinu kako na međuosovinskom razmaku tako i na prevjesu, za idealnu prostranost. Treba napomenuti kako obje verzije dolaze s 5 ili 7 sjedala. U 2. redu, svako od 3 individualna sjedala može primiti dječju sjedalicu. Vrlo jednostavno se preklope u podnicu iz prtljažnika s opcijom « Magic Flat » (dostupna od 2. tromjesečja 2019). U Long izvedbi, 2 neovisna sjedala u 3. redu su klizna i mogu se izvaditi (kao u Osnovnoj izvedbi) kako bi se prilagodili svim okolnostima bilo da se radi o volumenu prtljažnika ili prostoru za koljena putnika.

Peugeot Hrvatska

Praktičnost mu je definitivno najveća prednost - Rifter naime raspolaže volumenom od 775 litre ispod police u izvedbi sa 5 sjedala u standardnoj duljini ide do 4 000 litre ispod paviljona s preklopljenim sjedalima u dugoj izvedbi. Zračni jastuk suvozača « AirBag In Roof », svojim inovativnim smještajem u krov, omogućava stvaranje zatvorenog i hlađenog pretinca velikog kapaciteta. Maksimalan kapacitet spremnika je jedinstven za ovaj tip vozila: do 186 litara ovisno o izvedbama.

Peugeot Hrvatska

U unutrašnjosti se ističe i-cockpit s velikim dodirnim zaslonom u boji od 8’’. Smješten nadohvat ruke, dolazi s dvije USB utičnice, Jack utičnicom, funkcijom Bluetooth kao i bežično punjenje pametnog telefona. Sustav je upotpunjen s funkcijom Mirror Screen kompatibilan s Mirror Link®, Apple Carplay™ i Android Auto™. U ponudi je s tri razine opremljenosti: Active, Allure i GT Line, s benzinskim motorom PureTech 110 S&S i dizelskim motorima BlueHDi 75, BlueHDi 100 i BlueHDi 130 S&S. Cijena izvedbe za Novi Peugeot Rifter Active BlueHDi 75 je 153.975 kn, a novi Peugeot Rifter Active PureTech 110 S&S ima cijenu od 155.250 kn.

Peugeot Hrvatska

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 18:06