PROCURILE FOTOGRAFIJE

FOTO: OVO JE NOVI BMW SERIJE 2 GRAN COUPE Bavarci uhvatili korak s Mercedesom CLA tek sada, no ono što vidimo uopće nije loše

 
 BMW

Fotografije koje su putem foruma 2addicts popodne procurile na internet prije večerašnje premijere pokazuju službene fotografije najsnažnije izvedbe nove karoserijske varijante BMW-a Serije 2 s dodatkom u imenu Gran Coupe koji kod Bavaraca označava zapravo sportski krojenu limuzinu s coupeovskim oblikom krova.

Tako su u Münchenu napokon uhvatili korak s Mercedesom CLA koji je ove godine stigao u već drugoj generaciji. Valjda se drže one – bolje ikad nego nikad.

Po svemu, novi model je zapravo izvedenica nove Serije 1 koji s aktualnim BMW-om Serije 2 Coupe nema nikakvih dodirnih točaka osim imena jer je još riječ o pravom BMW-u stare škole sa stražnjim pogonom.

Oblikovanje je očekivano, kućno i sprijeda i straga, s uskim karakterističnim svjetlima novog stila kakve imaju ostali coupeovski BMW modeli.

BMW

Sportski izgled u ovom slučaju kod modela M235i dodatno je naglašen s velikim usisnicima za zrak sprijeda, velikim alu naplacima te kapacitetnijim kočnicama s kliještima bojanim u plavu boju dok se straga nalazi spojler.

Ispod poklopca može se očekivati asortiman benzinskih dvolitrenih turbo četverocilindraša uparenih s automatskim prijenosom i pogonom na sva četiri kotača snage od 231 do 306 KS.

Svi službeni detalji bit će poznati uskoro...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 00:30