PREMIJERA U TOKIJU

FOTO: Ovo je novi Subaru Levorg koji na tržište dolazi krajem iduće godine s novorazvijenim 1,8-litrenim boxer motorom!

 
 Subaru

Subaru je na salonu u Tokiju odlučio posjetiteljima pokazati kako će izgledati nova generacija Levorga. Pritom treba odmah napomenuti kako je ovdje riječ o „prototipu”, a serijska će izvedba u proizvodnju sredinom sljedeće godine u gotovo neizmijenjenom stanju. Moramo priznati kako izgleda odlično, a dizajneri su inspiraciju crpili i iz konceptnog Viziv Performance STI modela prilikom dizajniranja neobičnih LED svjetala naprijed. Stražnji kraj također odiše agresivnošću, pa tako sjajno crna lajsna povezuje LED svjetla, a za potpuni dojam se brinu difuzor i dva nastavka ispušnog sustava.

Subaru

Zanimljivo je i ono što se nalazi ispod poklopca motora – novorazvijeni 1,8-litreni boxer motor koji, kako kažu stručnjaci iz japanske kompanije, nudi odlično ravnotežu između ubrzanja i „čistoće”. Za pretpostaviti je tako da će performanse biti na zavidnoj, a razina CO2 na niskoj razini.

Subaru

Za sigurnost se brine nova generacija EyeSight sustava koji uključuje automatsko kočenje u svim situacijama, uključujući i prilikom skretanja ili prolaska kroz raskrižja. Sustav radi u kombinaciji s navigacijom i lokatorom te detektira gdje i kojom brzinom se vozilo kreće i po potrebi može smanjiti brzinu prije ulaska u zavoj. Naravno, više detalja o ovoj novosti bit će poznato krajem iduće godine kada bi se novi Levorg trebao naći na tržištu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:03