ZA MLAĐU PUBLIKU

FOTO: Posebna izvedba Škode Scale nosi naziv Monte Carlo, a premijeru ima sljedeći tjedan u Frankfurtu!

 
 Škoda

Škoda Scala na tržištu je tek nekoliko mjeseci, a češki je proizvođač već odlučio predstaviti posebnu izvedbu s dobro poznatim nazivom Monte Carlo kojom odaju počasti svojoj relijaškoj povijesti. U odnosu na standardnu izvedbu ističe se nešto drugačijim vizualnim elementima poput sjajno crne prednje maske, agresivnijeg prednjeg odbojnika sa splitterom te sjajno crnih bočnih pragova. Tu je i natpis Škoda na stražnjem dijelu u sjajno crnoj, a za potpuni dojam brinu se 17-inčni, odnosno opcijski 18-inčni aluminijski naplaci. Kako ne bi bilo zabune, na bočnim stranama nalazi se natpis Monte Carlo.

Škoda

U unutrašnjosti dominiraju crveni elementi, pa tako uz crveni konac na upravljaču i mjenjaču vidimo i crveni obrub sportskih sjedala koje dolaze u ovoj verziji. Za sportski se ugođaj brinu i crveno ambijentalno osvjetljenje i zatamnjena stražnja stakla. Kao što je to dosad bio slučaj, Monte Carlo izvedba veže se uz vizualni izgled, a motorizaciju bira kupac.

Škoda

„S Monte Carlo izvedbom stavljamo još veći naglasak na sportski karakter Škode Scale”, izjavio je Škodin šef dizajna Oliver Stefani. Istaknuo je i kako ovim modelom ciljaju mlađu publiku, a premijera za javnost zakazana je već za idući tjedan kada počinje salon automobila u Frankfurtu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 20:00