NIJE PAZIO

FOTO: PROMAŠIO SKRETANJE pa ultraskupim Lamborghinijem Huracanom LP610-4 završio na smetlištu

Potpuno novi supersportaš Lamborghini Huracan LP610-4 nakon ove epizode izlijetanja na hrpu smeća trebat će skupe popravke
 carnewschina

Kineski lokalni mediji zabilježili su neobičan događaj koji se dogodio u mjestu Loudi u kineskoj provinciji Hunan gdje je vozač zbog neprilagođene brzine pogriješio skretanje i završio na hrpi odbačenog smeća u jednoj ulici.

carnewschina

Srećom sve je završilo bez težih tjelesnih ozljeda za dvoje putnika, no ultraskupi Lambo (u Kini zbog visokih poreza stoji preračunato 600.000 eura) trebat će opsežni popravak, posebice prednjeg kraja.

carnewschina

Ovakve fotografije koje stižu iz Kine, a koju je od njihovog gospodarskog uzleta u posljednjem desetljeću već nazivaju i "grobljem ekskluzivnih supersportaša" zapravo i nisu rijetkost, premda dosad još nije zabilježen sudar skupog automobila s hrpom smeća.

carnewschina

Dva su razloga tomu: prvo, sve viša platežna moć naglo obogaćenih pojedinaca koji jedva čekaju sjesti u kakav Lambo ili Ferrari, a drugo, neiskustvo u upravljanju istim i generalno očajna prometna i cestovna infrastruktura Kine.

carnewschina

S obzirom na ambijent na fotografijama oko bijele talijanske jurilice sa 610 KS koja do 100 km/h stiže za 3,2 sekunde i može postići 325 km/h najveće brzine složit će te se kako je riječ o velikom nesrazmjeru...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:11